Ale tinereţii valuri,  Maria-Paula,  Şcoala părinţilor

Știu ce-a făcut mami-n vacanță! :)

A trecut și prima vacanță a școlăriței. O săptămână pe care mami și-a păstrat-o special pentru concediu, ca să se simtă și ea copil. Oho, și s-a simțit!
Mami… trei zile consecutiv a dormit la prânz! Asta e de trecut la categoria dorințe în sfârșit împlinite! 🙂
S-a jucat de-a pocnit, a citit o tonă de povești și reviste pentru copii, a fost toate personajele lumii. A râs, s-a maimuțărit, a fost o mami fericită!
Pentru că mami trebuia s-o facă și pe adultul… a condus vreo 420 de kilometrimai puțin ca altădată, adevărat, dar și vacanța a fost mai scurtă. Și-a fugit cu prunca-n lume alte trei zile decât cele cu somn, să-i facă din nou cunoștință cu toamna, cu stelele, cu viața de călător.
Reîntoarsă în Iași, mami a mai avut un moment de adult, evadând la un spectacol de oameni mari. Apoi a reintrat în lumea copilăriei, a desenelor animate, a lumilor inventate și-a jucat chiar și fotbal! 🙂

fotbal
Dar ce n-a făcut mami?! A trăit din plin prima ei vacanță de mămică de școlăriță. (În cazul în care n-ai realizat până acum, scrierea aceasta este una complet egoistă și fericită! 🙂 )

De astăzi, viața ne amenință că reintră în firescul său, în ore multe petrecute departe de casă, în lucruri serioase și grele și încruntate. Eh, viața amenință… dar cine o bagă în seamă?!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *