umbre pe plaja
Drumeţii,  Maria-Paula

Fetele s-au întors acasă

Două fete, 11 zile, 1.325 de kilometri și-o infinitate de momente numai bune de transformat în amintiri frumoase. O călătorie fără incidente, slavă Domnului, cu drum lin, cu vreme bună, cu prieteni faini și cu vizite de suflet.

Două fete – mamă și fiică – au pornit într-o aventură de viață și de vacanță, pline de emoții, de planuri și de zâmbet. Au plecat, aparent, de nebune, fără a avea „un spate”. Dar Spatele lor este necuprins și nemărginit. Au plecat cu Dumnezeu în inimă și în rugăciune, și-au încredințat Lui spaimele și gândurile și-au primit, la schimb, o tonă de curaj, de liniște, de iubire. Nimic n-a mai părut imposibil.

Două fete mână în mână, două fete îmbrățișate, două fete cucuiete descoperindu-se, redescoperindu-se… într-un drum numai al lor! Fetele au ajuns, într-un final, acasă. Drumul acesta s-a încheiat, vacanța mai continuă pentru câteva zile. Noi aventuri, noi bucurii, noi tristeți, noi provocări, noi pași prin viață vor apărea, mereu, la interval. Iar ele, cu Spatele lor, prin toate vor trece împreună și pentru toate vor mulțumi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *