Adio Facebook, adio lume! :)

Aveam şi anul trecut internet pe telefon – dar, eram mai puţin intoxicată şi disperată. Acum, am început să mă trezesc şi pe tron cu Facebook-ul la vedere, dând like-uri şi comentând la toate alea! Nu e de bine şi simt că, orice pariu aş face, voi pierde în faţa dependenţei mele. Însă, eu sunt propria-mi stăpână, iar Facebook-ul nu e decât o unealtă. Aşa că, nu fac niciun pariu. Doar anunţ că intru la cură de dezintoxicare :).
De luni voi fi în concediu şi, în primă fază, la mare. Chiloţii v-am anunţat deja că nu vi-i voi arăta nici anul acesta. Aţi văzut destule chestii infiorătoare la viaţa voastră, aşa că nu cred că veţi suferi prea tare :). Am să fac poze multe şi voi lua notiţe pentru viitoare postări. Blogul va păli, probabil, din lipsă de promovare şi de vizitatori – dar, va supravieţui, bietul, până în septembrie.
Îmi iau rămas bun cititori, prieteni! Plec să mă răcoresc, să mă aerisesc, să uit de lume şi de (aproape) tot. Mail-ul în voi verifica, întrucât la anumite chestiuţe, de serviciu, va trebui să dau măcar Fw. Acolo nu prea am motive să petrec mai mult de cinci minute pe zi. Aşa că, dacă e vreo urgenţă, mă găsiţi la anda_elena[@]yahoo.com. Dacă nu, bucuraţi-vă pentru mine!
Ţineţi-mi pumnii, pentru a reuşi să mă conectez, cât pot eu de mult, la lumea cea adevărată!
La viaţa de mamă, soţie şi prietenă în lumea reală.

Îmi va fi dor de virtual? Deja îmi este :). Voi supravieţui? Desigur! 🙂 Să ne recitim cu bine şi cu sănătate – începând cu 1 septembrie!

S-ar putea să-ţi placă şi...

7 comentarii

  1. Buna ziua,

    Felicitari pentru decizia de a „evada”, in fiecare concediu chiar este indicat sa ne rupem de serviciu si alte indatoriri, doar ca nu se poate chiar o ruptura zilnica, mailul este din pacate prezent. Vreme frumoasa si concediu placut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *