Bucurii,  Din online

O rochie de la Irinuka m-a însoțit la petrecere

Am ajuns sâmbătă seara la o petrecere în afara Iașului și-am avut surpriza de a primi în câteva rânduri întrebarea: Aceasta este o rochie de la Irinuka?

Anda Pintilie - saptepietre.ro - o rochie de la Irinuka Iasi

Ce-i drept, dădusem în zilele trecute share la câteva modele faine create de colega mea din generală – Irina Pântea.  Logic, nu ratasem nici ocazia de a mă lăuda că voi avea și eu o rochiță care va purta semnătura prietenei mele! 🙂 M-a surprins, însă, faptul că oamenii au primit mesajul și l-au bine-reținut împreună cu numele de alint și de scenă al Irinei.

M-am bucurat să descopăr pe buzele celor cu care am vorbit aceleași caracteristici care m-au făcut și pe mine să îndrăgesc și să susțin munca Irinukăi. Căci, atunci când ai în față o rochie de la Irinuka poți vorbi despre simplitate și eleganță, delicatețe și decență, dăruire și bucurie. Despre pasiune și culoare, atenție la detalii și bun-gust. E o îmbinare de plusuri pe care din ce în ce mai rar o poți întâlni în viața de zi cu zi! Așa că, a scrie o postare despre Irina și mâinile ei dibace, despre talentul său și despre feminitate nu înseamnă publicitate. E apreciere meritată cu vârf și îndesat!

O rochie de la Irinuka = feminitate, eleganță și zâmbet

Irina este o femeie minunată, o soție minunată și o mamă a trei patru băieței minunați! Și când toate-s la superlativ, iar experiența de viață te aduce în fața unor situații și a unor nevoi concrete, se nasc și modele de rochii faine! Rochii de mireasă și rochii de ocazie. Rochii pentru toate gusturile și pentru toate zilele. Inclusiv rochii pentru femeile însărcinate și pentru femeile care alăptează.

Da, fix cum ați auzit! La mine n-a fost cazul de completări pe interior. Dar modelul rochiei mele se poate ajusta perfect și pentru femeile care alăptează. Căci Irinuka are secretele ei prin care ajută doamnele să-și păstreze feminitatea și eleganța în orice context! Să fie discrete și să nu-și lase pruncii prea mult să aștepte licoarea vieții! Să le dea lăptic, aproape fără ca cei din jur să observe! Iar acesta nu-i puțin lucru!

Eu vă povestesc multe, dar Irinuka vă poate spune și mai multe. Așa că, după ce plecați de la mine, treceți pe la ea. Are rochițe care vă vor face cu ochiul – iar acestea, expuse deja, sunt doar o părticică din toată munca ei.

Irina lucrează cu drag și cu bucurie și transmite o energie nemaipomenită! Prin urmare, eu n-am avut cum să nu fiu într-o formă excelentă la petrecere și n-am avut cum să nu zâmbesc continuu. M-am simțit bine în pielea mea fiind așa – într-o rochie de la Irinuka!  

Anda Pintilie - saptepietre.ro - o rochie de la Irinuka Iasi

Mulțumesc, Irinuka! Și felicitări, din tot sufletul! Abia aștept să mă inviți la prima prezentare de modă a unei colecții care să-ți poarte numele!

[Foto credit: Gigi Brăescu]

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *