Bucurii,  Din online

Concurs de 8 Martie – participă și câștigă o rochie de la Irinuka!

Dacă afli de un concurs fain, cu un premiu atractiv și destul de ușor de câștigat… ce faci? Participi, clar! Fără prea mare efort, ai putea să câștigi și să te bucuri de un cadou, cu ocazia zilei de 8 Martie. Până aici… totul sună bine! Iar Irinuka chiar ne îmbie cu un astfel de concurs!

Putem câștiga, oricare dintre noi, o rochie creată de mânuțele ei. Eu am deja o minunăție ce-i poartă semnătura, dar niciodată nu m-aș supăra să mai existe o a doua, o a noua… Deci, logic, m-am înscris deja în competiție! 🙂

Anda Pintilie - saptepietre.ro - rochie Irinuka Iasi

Nu mică mi-a fost surpriza, după aceea, când în dreptul înscrierii mele au început să curgă comentariile altor și altor posibile participante… Adică, în loc să se înscrie în concursul propriu-zis, ele comentau la postarea mea pentru a câștiga. Eu răspundeam: „Nu la mine în pagină trebuie să te înscrii, ci la Irinuka!” – și peste două secunde, zbag!, mă mai pocnea un „Particip!”. La început m-am amuzat, apoi m-am enervat, apoi iar m-am amuzat și, până la urmă, mi-a trecut…

Dar am rămas, pe bune, căzută pe gânduri. Și încă nu reușesc să mă ridic. Ce-i atât de greu să citești o cerință, s-o înțelegi și s-o îndeplinești? De ce e mai ușor să te arunci cu capul înainte și să-ți imaginezi că participi la concursuri – în loc să participi serios?! Dacă tot depui un minim efort, dacă tot te interesează un câștig deloc de neglijat, de ce-ți irosești șansa? De ce să nu faci analiză pe text și să te conformezi cerințelor? De ce, dacă tot te faci că participi, de fapt… nu participi?!

Cred că ar trebui să fim un picuț mai atenți la pașii pe care-i facem, la felul în care zărim ținta, dar nu putem urmări drumul care duce la ea. Exercițiul de început poate fi un concurs – dar concursul cel adevărat e în viața reală! Și, uneori, nimeni nu ne mai avertizează că ne înscriem șansele în pagini nepotrivite.

Participă AICI la concursul Irinukăi! Succes și La mulți ani! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *