Ale tinereţii valuri,  Vorbe de duh

Din dragoste de frate

Scriam atunci, la 35. Astăzi vorbim despre 38 :). Mesajul și dragostea rămân aceleași, în ciuda anilor care trec. Ani mai frumoși sau ani foarte grei, cu multe ispite și cu multe lecții dure, de viață. Cu realizarea a ceea ce contează cu adevărat, cu despărțirea bruscă de bunuri materiale și cu forța pe care ți-o dau familia, nebunia, Dumnezeu!
În viața de zi cu zi, te gândești că n-ai putea vreodată să treci peste un necaz și, totuși, pus în fața faptului împlinit, tot ce-ți rămâne e lupta! Ești un luptător și, deși uneori ți-e greu să realizezi, ești și un învingător! Ai cel mai bun copil, cea mai frumoasă soție, cei mai minunați părinți și cea mai simpatică soră! 🙂 Ai alături oameni care, la greu, s-au dovedit a-ți fi prieteni! Ai niște ocrotitori strașnici acolo în Cer care – deși au părut duri, permițând să ajungi la întrebarea: de ce mi se întâmplă tocmai mie?… – au fost fost alături de tine și de voi în fiecare clipă!
Au fost și alături de mine, de Maria, de mama, de tata… de toți cărora ni se permite astăzi să-ți spunem La mulți ani! Să te vedem întreg, sănătos, fără nicio zgârietură, în completă echipă Epure deși, mi-e groază și numai să mă gândesc… astăzi am fi putut doar să ne amintim că ar fi fost ziua ta…

Bocesc și scriu și mi-s seci cuvintele, prea sărace pentru a exprima cât de mult te iubesc! Cât de mult mă dor întristările tale și cât de mândră sunt de puterea ta de a merge înainte, de a lupta pentru echilibru, de a-ți păstra credința!
Astăzi sărbătoresc ziua ta și peste două zile refuz să marchez un an de la… Astăzi și peste două zile se vor împlini nașteri și renașteri ale tale și ale unei familii minunate, care a conștientizat că acasă nu e o casă, ci e locul în care sunteți, pur și simplu, împreună! Împreună în viață, în dragoste, în înțelegere și în respect, în bucuria lucrurilor mărunte și în descoperirea forței interioare!

La mulți ani, Bobo! Sănătate, minte limpede și suflet bun să ai – și de acum înainte! Dintr-o prăpastie nu poți privi și nu poți merge decât în sus! Muntele tău te așteaptă să-l urci. Cu mai multă determinare! Mai sus! În fiecare zi mai sus!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *