OAMENI - în fiecare zi

Paştele şi bucuria „celor patru”!

Aţi fost, şi la aceste sărbători, împreună pentru „cei patru”! Pentru asta, nu pot decât să vă mulţumesc! Aţi ştiut ca, în timp relativ scurt, să vă faceţi timp şi să oferiţi din puţinul vostru! Sunteţi minunaţi şi aţi dăruit unor copii minunaţi o bucurie de nedescris în cuvinte!
Încă de la începutul campaniei am primit câte 20 de euro de la Dănuţa şi Corina (88 + 88 de lei) şi 100 de lei de la Ionuţ! Mulţumesc!
Apoi, Omul cel Bun, care a făcut în ianuarie şi ochelarii Antoniei, a oferit 500 de lei. Mulţumesc!
20 de lei şi primul pachet, cu 12 săpunuri naturale şi foarte faine şi cu 24 de perechi de şosete au venit de la Laura Baban. Mulţumesc!

Impreuna pentru cei patru - Laura

O altă bună Laura a trimis, din Anglia, 100 şi un pic de euro (452 lei). Mulţumesc!
De la prietena Mariei, Andrada, am primit o sacoşă întreagă cu daruri – faină, orez, paste făinoase, dulceaţă, crenvuşti, conserve, şerveţele. Mulţumesc!

Impreuna pentru cei patru - Andrada

La câteva minute distanţă, un alt pachet a fost adus până în faţa blocului. Alimente, dulciuri, produse de igienă şi produse de curăţenie au fost pregătite, cu multă grijă, de o familie frumoasă. De un el şi o ea care, încă de dinainte de a-şi vorbi, îşi puseseră în gând să ajute aceiaşi copii! Mulţumesc!

Impreuna pentru cei patru - Italia

De la Simona, o veche şi dragă prietenă, am primit 100 de lei. Mulţumesc!
O doamnă cu nume de floare m-a chemat pentru a-mi da o sacoşă cu 14 hăinuţe şi patru cărţi, dar şi 100 de euro (442 lei). Mulţumesc!

Impreuna pentru cei patru - floare

Prin curierat, de la Bucureşti, Iuliana a trimis un pachet cu patru geci şi alte 17 hăinuţe – pantaloni, fuste, tricouri, şepci. Toate noi! Mulţumesc!

Impreuna pentru cei patru - Iuliana

Ultimul dar a fost de 200 de lei, din partea a două prietene – Raluca şi Alina. Mulţumesc!

Impreuna pentru cei patru - daruri1

Aşa am ajuns, în ajun de Paşte, pe 19 aprilie, să-i vizitez pe „cei patru” şi pe mama lor! Cu 2.000 de lei, cu toate hainele, cu toate alimentele, cu toate produsele de igienă şi de curăţenie, dar şi cu suc, pască şi cozonac! Cu gândurile voastre de bine! M-am bucurat maxim de bucuria lor, de uimirea lor, de felul în care au ştiut să aprecieze fiecare dar!

Impreuna pentru cei patru - daruri2Impreuna pentru cei patru - daruri3Impreuna pentru cei patru - daruri4Impreuna pentru cei patru - daruri5

S-au îmbrăcat şi s-au modit, au mâncat dulciuri, au mirosit săpunuri, au împărţit fiecare pacheţel şi, cu fiecare produs, se direcţionau, ca în armată, ba spre bucătărie, ba spre baie, ba spre debara, ba spre dormitor! I-am văzut, cu adevărat, fericiţi!
Vă mulţumesc pentru toată fericirea pe care aţi împărţit-o! Vă mulţumesc pentru că vă pasă! Vă mulţumesc că sunteţi OAMENI – în fiecare zi!

P.S. 1: Un alt om bun a aflat despre „cei patru” de pe blog şi şi-a dorit să se implice, pe cont propriu. Ştiu ce şi cât şi cum a dat (deloc puţin!) şi-i mulţumesc din suflet! Nu mă bag, însă, în amănunte, pentru a-i respecta discreţia şi bunătatea! Mulţumesc!

P.S. 2:

Impreuna pentru cei patru - Hristos a inviat!

„Cei patru” nu m-au lăsat să plec cu mâna goală şi mi-au oferit – de fapt, ne-au oferit! – un dar simbolic şi foarte frumos! Mulţumesc! 🙂 Ouăle cele roşii sunt încondeiate de ei – la cercul pe care l-a organizat mama lor, la biserica din Erbiceni. Hristos a înviat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *