Hopa tropa prin oraş,  Pentru minte

O șansă pentru elevi și studenți

V-am spus anul trecut, vă spun și acum! RIUF revine la Iași! Mâine, pe 21 martie! La Hotel Unirea! Între orele 10 și 18! Mai plin de surprize, mai încărcat de oferte, mai curajos și mai curios ca niciodată!
Romanian International University Fair este cel mai mare târg de universităţi din România şi din Estul Europei şi, totodată, singurul din zona Moldovei. Prin urmare, elevii și studenții din Iași, dar și cei din Vaslui, Suceava, Bacău, Botoșani sunt așteptați cu drag. Nu pentru a face o favoare organizatorilor – ci, pentru propriul lor bine! Pentru viitor!
RIUF facilitează contactul universităților cu tinerii interesați de continuarea studiilor în România, dar şi în străinătate. Princeton University și Massachusetts Institute of Technology – universitate plasată pe locul întâi în topul mondial QS vor participa la RIUF Iași. Atunci, tu de ce n-ai participa? În plus, lista expozanților include și universități din Olanda, Marea Britanie, Germania, Belgia, Suedia, Danemarca, Franța.

Din partea ieșenilor, anul acesta se vor evidenția Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”. Acestea vor avea standuri, dar și porți deschise, la sediile lor. Astfel, vizitatorii vor putea merge prin săli de curs și laboratoare, vor putea discuta cu studenți și profesori.
Mai stai pe gânduri? Înscrie-te pe www.riuf.ro, pentru a participa la RIUF și la workshopurile dedicate studiului! Studiului în țară și studiului în străinătate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *