Doamne ajuta!

Un nou inceput de post. O provocare. Si o mare bucurie.

Post nu inseamna doar retinere de la unele alimente. Post inseamna sa incercam sa fim mai buni. Mai blanzi. Sa invatam sa oferim un zambet. Sa iubim. Sa ne rugam mai mult. Sa ne rugam pentru cei dragi, dar si pentru vrajmasi. Sa ne dorim sa credem. Sa nu ne fie rusine sa facem o cruce cand trecem pe langa biserica. Sa nu ne fie rusine sa spunem „iarta-ma”. Sa ajutam pe cei in nevoie. Sa facem o fapta buna fara sa ne laudam. Sa fim smeriti. Iar exemplele pot continua.

Pentru cine poate tine intregul post alimentar – Doamne ajuta! Dar felicitari si celui care va tine trei zile, se va spovedi si, cu inima curata si cu dorinta de a nu mai gresi – se va impartasi. Doamne ajuta ca toti dintre noi sa incercam si sa reusim sa fim mai buni. Mai blanzi. Sa invatam sa oferim un zambet. Sa ne rugam mai mult… Doamne ajuta ca prin fapte bune si multa dragoste sa reusim sa traim intr-un post fara intrerupere!

S-ar putea să-ţi placă şi...

3 comentarii

  1. Doamne ajuta! Iti doresc si tie, si tuturor prietenilor mei, precum si dusmanilor mei sa ne intareasca Dumnezeu ca sa putem sa fim mai buni, mai darnici, mai bogati in rugaciune si astfel sa trecem cu usurinta si peste acest post!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *