Şcoala părinţilor

Sunt și vreau să rămân un supererou pentru copilul meu!

Eu știu deja că-s un supererou pentru copila mea! N-are rost să mă ascund pe după deget și să mimez o falsă modestie. Are rost, însă, ca și eu și noi toți, părinții, să înțelegem că suntem supereroi pentru copiii noștri. Și așa, conștientizând realitatea, să ne dăm seama de uriașa responsabilitate pe care (ar trebui să) o avem.

mama si fiica

Deci știu deja că-s un supererou pentru copila mea – dar asta nu m-a împiedicat să accept cu bucurie invitația la seminarul de parenting pentru copii fericiți și părinți liniștiți: „Cum să devii supererou pentru copilul tău. Căci, așa cum spuneam, conștientizarea înseamnă o veșnică dorință de învățare și de a face relația părinte-copil mai bună, frumoasă și constructivă. Și sunt convinsă că voi avea de la cine învăța!

  • Anda Păcurar – psihoterapeut formator, care practică psihoterapia în cadru privat – va aborda tema „Cum să crești un copil independent și cu siguranță de sine”.
  • Irina Șubredu – psiholog și o prietenă minunată, care susține traininguri de dezvoltare a inteligenței emoționale și gestionare a emoțiilor de mai bine de zece ani – va atinge un subiect delicat și deloc de neglijat: „Cum gestionăm emoțiile copiilor”.
  • Apoi, despre „Mituri și realitate în pediatrie” va vorbi dr. Nicoleta Daniela Siminiceanu – medic specialist pediatru în cadrul centrului medical „Terramed Baby”, doctor în Ştiinţe Medicale, supraspecializare gastroenterologie.

Evenimentul la care voi participa sâmbătă, pe 23 septembrie, de la ora 10.00, în filiala Bibliotecii „Gheorghe Asachi” de la Casa Sindicatelor este organizat, pentru al doilea an consecutiv, de către oamenii faini de la Junior Chamber International Iași. Acțiunea în sine ajută nu doar beneficiarii direcți, părinții care se înscriu la curs, ci e mai mult decât atât! Taxa de participare, în valoare de 50 de lei, este utilizată de către JCI în scop caritabil. Cu acești bani, două eleve de liceu din mediul rural, fără posibilități materiale, vor primi câte o bursă lunară de 150 de lei, până la finalizarea studiilor liceale.

Ce poate fi mai fain decât să vezi binele cum se împânzește și se înmulțește? Ce poate fi mai fain decât să înveți despre și pentru copilul tău și, în același timp, să ajuți și alți copii să-și continue școala? Eu voi merge sâmbătă la seminarul „Cum să devii supererou pentru copilul tău”. Dacă și tu vrei să vii, poți completa formularul de participare: aici.

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *