Hopa tropa prin oraş,  Pentru minte

Întrebările din domeniul resurselor umane își găsesc răspuns la HR Summit Iași

* Cum identificăm corect principalele surse de motivație pentru angajați? * Cum creștem oameni care să ocupe poziții de management? * Cum recrutăm angajații potriviți și mai ales, cum îi reținem în organizații pe o perioadă îndelungată? Sunt întrebări de când lumea și pământul la care putem primi cu ușurință ochi dați peste cap sau un ridicat inocent din umeri. Că dacă tot omul ar ști răspunsurile… am trăi într-o lume ideală, cu angajatori și cu angajați ideali!

De cele mai multe ori, întrebările aparent simple au nevoie de super eroi care să ne ajute să găsim răspunsurile. Din păcate, super eroii nu se găsesc pe toate drumurile. Din fericire, super eroii ajung la Iași, la HR Summit! 🙂

Din și mai fericire, și eu voi fi acolo să aflu răspunsuri și să le dau mai departe – căci blogul Șapte Pietre e partener media oficial al evenimentului!

HR Summit Iasi - 4-5 octombrie 2017

Denumită generic The SuperHeRoes Conference, ediția din acest an a HR Summit reunește manageri și directori de resurse umane din zona Moldovei, aducând în fața comunității de HR subiecte de actualitate și know how național și internațional.

Din 2013 și până acum, speakerii prezenți la HR Summit – reprezentanți ai companiilor Lyst, Altex, eMag, Flanco, Ernst& Young, L’Oreal, Oracle, Rols Royce, Noerr, IMB – au abordat o paletă largă de tematici, cu aplicabilitate practică în departamentele de resurse umane.

HR Summit din 2017 are loc în perioada 4-5 octombrie, în incinta Palas Congress Hall din Iași și reunește peste 150 de specialiști și furnizori din domeniul resurselor umane și management.

O noutate a acestei ediții o va reprezenta discuția susținută pe tema managementului în departamentul de HR – având în vedere carențele care există la nivel de management. Structura evenimentului este așadar îmbunătățită cu o secțiune nouă de workshop-uri, dedicată exclusiv managerilor și directorilor de resurse umane. Secțiunea are ca scop crearea unui hub de business pentru top și middle management. Să împărtășești din bunele practici, să cauți soluții la situații problematice și să conștientizezi că doar prin educare și implicare activă contribui la un mediu de business sănătos”, a explicat Iulia Pascal, PR Manager, Libero Events.

Eu cred că voi descoperi multe subiecte de interes, ca simplu om de comunicare. Cu atât mai mult, cei din lumea HR n-ar trebui să rateze participarea la conferințele super eroilor de la HR Summit! Ați reținut? Iași, 4 și 5 octombrie! Agenda noastră țipă de bucurie! 🙂

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *