Bucurii,  Din online

Surpriza din cutia de comori

Pe cuvânt! Ieri dimineață, mă uitam la globul meu și zâmbeam. Nu l-am ascuns privirilor și stă tot la expoziție, pe dulap – deși suntem în toiul verii. M-am luat, apoi, cu altele. Cu cinci minute înainte de pleca la serviciu, a bătut cineva la ușă. Un nene, cu un pachet. Am început să râd instant – când am văzut cutia înfășurată în bandă iLUX. Ce coincidență!
Acum câteva zile, am scris o postare publicitară – despre importanța surprizelor și despre frumusețea unui dar făcut, aparent, fără motiv. În acest context, prietenii de la iLUX mi-au trimis un cadou, însoțit de mesajul: Îți mulțumim că ai complotat alături de noi în luna surprizelor. După faptă și răsplată, așadar ți-am complotat o surpriză. Foarte frumos din partea lor! Maria și cu Andrei zburdau în jurul pachetului și, când am reușit să deschid prima parte a lui au exclamat, într-un glas: O cutie de comori!!!

Se știe deja că sunt topită după cutii și cutiuțe, cufere și alte minuni… așa că, la mine se putea încheia surpriza și aici :). A continuat, însă, la fel de frumos! Cu o carte plină de Vorbe de duh – așa cum se intitulează și o categorie de pe acest blog – și cu un stick personalizat cu numele meu de scenă :).

Atențiile acestea mă surprind și mă bucură sincer. Pentru că sunt oferite suplimentar planului de afaceri. Și, pentru că ar putea lipsi, fără probleme. Însă, dacă sunt – înseamnă că e și un motiv. Înseamnă că eu și, implicit, Șapte pietre, existăm nu doar pe interes, ci ne-am lipit și de o bucățică din sufletul celor pentru care, uneori, lucrăm.

P.S.: Cadourile aparent fără rost își pot găsi mereu o… explicație! 🙂 Darul a venit cu două zile înainte ca Maria-Paula să împlinească trei ani. Aniversăm, deci, ziua ei. Dar și trei ani de când am devenit eu mamă! Mulțumesc, iLUX!

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *