Hopa tropa prin oraş,  Pentru minte

Hai la un seminar de slăbire sănătoasă!

V-am povestit, acum puţin timp, despre cum am slăbit eu – citind o carte. Conştientizând multe detalii pe care Valentin Vasile le-a scos în evidenţă şi pe care, noi, în general, preferăm să le omitem. Citind cartea, nu se poate să nu-ţi doreşti să cunoşti omul. O dorinţă, în general, irealizabilă. O dorinţă, de data aceasta, mai mult decât uşor de îndeplinit!
Antrenorul şi nutriţionistul Valentin Vasile va sustine la Iaşi, pe 15 mai, un seminar de slăbire sănătoasă. De la ora 18 la 20, la Hotel Grand Traian, Valentin va împărtăşi cu toţi cei prezenţi informaţii despre cum îţi poţi accelera metabolismul, care este cea mai eficientă formulă de antrenament în arderea surplusului de grăsime, ce ar trebui să conţină lista ta de cumpărături, atunci când îţi doreşti să pierzi în greutate, ce suplimente alimentare sunt utile în procesul de slăbire, cum îţi poţi controla pofta de dulce, care sunt dulciurile permise în dietă, cum poţi pierde în greutate fără să renunţi la plăcerea de a mânca şi multe alte informaţii utile persoanelor care îşi doresc să piardă în greutate până la sosirea verii.

Locurile la întâlnirea cu Valentin sunt limitate şi se rezervă în avans, prin achitarea taxei pentru seminar. Pentru înscrieri şi orice alte nelămuriri, vă rog să o contactaţi pe Anca Gîlcă, la adresa de mail ancagilca@yahoo.com.

Ceea ce mi se pare impresionant este faptul că profitul obţinut din plata taxei va fi redirecţionat către cazul Nataliei Colesnic, instructoarea moldoveancă de Kangoo Jumps, care a fost diagnosticată cu o tumoare de 3.8 cm pe creier. Intervenţia ce ar putea-o salva pe Natalia costă 50.000 euro şi va fi efectuată in Israel.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *