OAMENI - în fiecare zi

S-au strâns Mărțișoare de jucărie!

După aproape o lună de când am anunțat că facem o nouă ediție a campaniei Mărțișor de jucărie – mă întreb… oare când s-a scurs timpul? S-a scurs frumos și productiv, cu oameni buni alături, cu muncă în echipă. Iar rezultatul a fost garantat! Astăzi, copiii au zâmbit și s-au bucurat din toată inima!

Înainte de a vă spune cum a fost la grădinița de la Cozia, am de adus, așa cum v-am obișnuit, mulțumiri! Mulțumiri prea puține, față de cât ați merita! Știu însă că Dumnezeu și Sfinții 40 de Mucenici, ocrotitorii campaniei, vor avea grijă să completeze răsplata pentru ajutorul vostru!

Bănuți am primit de la trei oameni buni – 50 + 60 + 50 de lei, și încă 40 de lei au picat din cer! În total, s-au adunat 200 de lei. Mulțumesc din suflet!
Primele daruri le-am primit de la Dana Burlacu: șase cărți, un set de culori și unul de carioci + un ursuleț! Apoi, Raluca Signeanu a donat doi urși uriași de pluș, două penare, o pereche de căști de pluș și alte 19 plușuri de diferite mărimi!  Rosana Iacomi a oferit patru plușuri și o păpușă. Cristina Rotaru a adunat de la Măriuca ei 20 de jucării, două jocuri și 12 cărți! Mulțumesc!

Irina Pavel și flăcăul Matei Ionuț au strâns nu mai puțin de șapte jocuri și peste 80 de jucării de la mici, mici la mari, mari! Am primit patru plușuri, zece mașini și trei jocuri de la Ionela Hațegan! Un pachet a venit de la Bucuresti, de la Lucia Mihaela Parotă – cu trei plușuri, cinci pungi de caramele, cinci pixuri și zece mărțișoare! Oana Nacu ne-a fericit cu patru păpuși, trei jocuri, un set de creioane colorate și două pungi de bomboane! Mulțumesc!

Ada Toma ne-a îmbiat cu două plușuri mari. Apoi, Lorena ne-a sărit în ajutor cu un urs mare și alte 17 jucării tare simpatice! Un om bun, care contribuise deja cu bani, a mai oferit trei plușuri, cinci jocuri, două baloane care așteaptă să fie umplute cu heliu, o muzicuță, o cărticică și un carnețel! O surpriză minunată ne-au făcut copiii din clasa a IV-a C și doamna lor învățătoare – Gabi Anchidin – de la Școala „George Călinescu”. Ei au dăruit aproximativ 70 de jucărioare și peste 50 de hăinuțe! Mulțumesc!

Mulțumiri trebuie să-i aduc și Alinei-Nicoleta Șonțu. Ea a vrut să dea aseară 100 de lei în campanie. Era destul de târziu și pregătisem toate bagajele. Alina nu s-a lăsat. A dat cei 100 de lei pentru o următoare campanie, iar copiilor de acum le-a oferit un urs de pluș! Mulțumesc și… da!, ne auzim, în curând, la o nouă campanie! 🙂

Din banii strânși la început (200 lei) am cumpărat 6 x creioane colorate, 6 x plastilină, 6 x lipici, 3 x carioci, 3 x scotch. De ultimii 30 de lei am luat bomboane!

Tot ceea ce am primit și am cumpărat am împărțit cu Anca Gîlcă, partenera de campanie. Apropos, ea mâine va ajunge la grădinițele din cele două sate vasluiene – Brăhășoaia și Căntălărești! Și va duce, pe lângă cele aproximativ 50 de plușuri și 12 cărți strânse de ea, încă doi urși uriași, șase plușuri mari, hainele (un sac și o sacoșă), două sacoșe cu jucării mărunte, o sacoșă cu jucării diverse, o sacoșă de rechizite și trei pungi mari de bomboane!

Pentru cei 25 de copii din Cozia, Iași, am păstrat câte un pluș pe care să-l dau lor acasă + câte o punguță cu nouă bomboane și un mărțișor. Restul jucăriilor, al jocurilor și al rechizitelor au fost pregătite pentru a fi date la clasă, pentru a înfrumuseța orele petrecute la grădiniță!

Vă mulțumesc din suflet pentru tot! Sunteți minunați!

În episodul următor vă așteaptă reacțiile copiilor! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *