Din online,  Hopa tropa prin oraş,  Umanitar

Am colindat şi am dăruit zâmbete!

Sunt foarte fericită. Şi, emoţionată! N-am făcut nicio gaură în cer, dar am avut parte de o acţiune frumoasă. Alături de prieteni şi de prieteni ai prietenilor! Am avut bucuria să revăd persoane dragi! Am avut bucuria să cunosc oameni pe care îi ştiam doar din spatele ecranului de calculator. Am avut bucuria să cunosc şi lume nouă! Persoane care s-au alăturat chemării – pentru că aşa le-a dictat lor sufleţelul! Tuturor, le mulţumesc mult şi le rămân veşnic recunoscătoare!

În total, ca grup organizat, am fost 25. Nouă ni s-au alăturat alți măcar șapte colindători – de pe acolo. Am fost oameni din online, bloggeri şi cititori de bloguri. Ne-am aşezat în faţa apărăţelului de la Coca-Cola şi ne-am ales colinda. Erau trei opţiuni: Moş Crăciun, Am plecat să colindăm şi O, ce veste minunată! Am optat pentru varianta a treia, cea mai grea şi cea mai serioasă. Până la urmă, pentru varianta care exprimă cel mai frumos bucuria creştinilor şi semnificaţia sărbătorii pe care ne pregătim s-o întâmpinăm.
Şi-am cântat, cum am ştiut noi mai bine. Tare, cu intonaţie şi cu ţelul de a ajunge să vedem cum apărăţelul înregistrează pragul maxim de 100 de decibeli. Asta, pentru a-i ajuta pe copiii pentru care Coca-Cola donează! Pentru că donaţiile se fac în funcţie de aceşti decibeli.

Răsplata noastră de moment, prin atingerea limitei maxime, a fost apariţia lui Moş Crăciun! De la care am primit sticle de Coca-Cola şi puzzle-uri. Alături de care ne-am pozat şi ne-am distrat.

De fapt, în spatele stresului organizatoricesc, întreaga întâlnire a fost o distracţie! Un prilej de a ne (re)vedea, de a ne îmbrăţisa, de a ne pupa, de a ne face noi planuri, împreună! Pentru că, nu trebuie să uităm, sâmbăta viitoare avem de împărţit Globuri cu suflet! 🙂
Revenind la momentul de ieri, cred că noi, grupul ăsta mic de oameni mari din online 🙂 am reuşit să colindăm şi să dăruim! Am reuşit să fim alături de Coca-Cola şi să oferim motive pentru a crede într-o lume mai bună!

Mulţumesc, Iustinian Popa, pentru poze şi filmuleţ!
Mulţumesc tuturor participanţilor: Ada Grăjdeanu, Alexandra Baltag, Alexia Urtoi, Anca Teleojan, Andreea MarinescuCătălin UrtoiDana ChiruDragoş BârgăuanuDragoş Chiţac, Elena Bârgăuanu, Emilia Poenaru, Florin Moroşan, Francesca Stoian, Gabriela CaraghiaurIlie Caraghiaur, Ilona Iordache, Iustinian Popa, Lavinia Poenaru, Lucia Hacman, Maria-Paula Pintilie, Mariana Epure, Mădălina Stafie, Nicolae Pintilie, Raluca Codru! Sunteţi oameni minunaţi! OAMENI – în fiecare zi! Motiv pentru care nu mi-e frică să mă gândesc la ziua de mâine!
Închei, nu înainte a  mulţumi şi celor de la Coca-Cola! Şi de a-i mulţumi lui Cristian China-Birta pentru misiunea frumoasă pe care mi-a dat-o! Sărbători cu bucurie!

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *