Campanie pentru 24 de ore

Se apropie momentul cel MARE și GREU!

Alexandra Groza este fetița alături de care am început prima campanie din cadrul proiectului OAMENI – în fiecare zi. Ei am reușit să-i oferim, atunci, o sumă infimă de bani. Însă, cred că prin intermediul pietrelor am reușit să facem ceva mai mult de atât. Ne-am unit în gând bun și în rugăciune, ne-am făcut o nouă prietenă și am urmărit, constant, soarta ei.

Alexandra suferă de leucemie acută mieloblastică. Sper ca, în curând, să pot spune: suferea și să ne bucurăm, împreună, de o victorie! Mâine, în Italia, va avea loc o operație importantă! Un transplant medular – de la mama Alexandrei, la Alexandra. Șansele de reușită sunt departe de 100%… Dar, dorința de bine este uriașă!

De aceea, te rog să-i fii Alexandrei aproape! Alexandrei, dar și mamei ei, Gabriela! În campania asta nu-ți cer nimic material. Te rog doar să spui o rugăciune, cu gândul la ele! Ori, măcar un Doamne ajută! Te rog să aprinzi o candelă, ori măcar un rest de lumânare…! Te rog să faci ceva, oricât de puțin, prin care să-i arăți lui Dumnezeu că îți pasă! Printr-o fărâmă de credință, putem muta munții din loc!

Acum, peste două minute, la noapte, mâine dimineață – cândva! – găsește-ți timp pentru a îți îndrepta, două secunde, gândul spre Alexandra!

E o campanie fără statistici! Dar, rezultatele pot depăși orice imaginație!

Doamne, miluiește pe roaba ta, Alexandra, care suferă și se chinuiește! Dăruiește-i sănătate, cu lacrimi mă rog Ție, izvorule al vieții și al nemuririi, auzi-mă și degrab o miluiește! Amin

S-ar putea să-ţi placă şi...

4 comentarii

  1. Am urmarit si eu cazul Alexandrei prin intermediul blog-ului tau. Ma bucur ca in sfarsit operatia e aproape. Ma rog ca Dumnezeu, prin intermediul medicilor de acolo, sa faca o minune. Ma rog ca totul sa decurga bine pt Alexandra si mama ei. Doamne, ajuta aceasta fetita sa se intoarca sanatoasa! Suntem cu gandul la ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *