Maria-Paula,  Te-Ve(de)

În concediu și în aventură cu Barbie

Am plecat 16 zile de acasă cu Maria și, în perioada asta, am… îmbătrânit! Așa ziceam inițial, la noii mei ani, 36 la număr. Doar că, după ce am aflat că minunata și veșnic tânăra Barbie împlinește 60 de ani – astăzi pot afirma cu mâna pe inimă că-s încă un copil! Și dacă mai punem la socoteală faptul că rar, rar de tot se întâmplă să ratez vreun episod din Barbie, când rulează pe Minimax, atunci sunt copilă de-a binelea! Și-s bucuroasă că-s așa!

Am fost, deci, două fete Pintilese plecate 16 zile prin țara noastră minunată. Două fete, câteva cărți, un câine de pluș și o păpușă Barbie! Am prins munte, am prins mare, am vizitat neamuri la țară, am văzut și Dunărea. Am condus sute de kilometri, am mers mult pe jos, am stat cu burta la soare, am vizitat locuri de poveste și de istorie… Am făcut ceea ce facem noi într-o vacanță ideală, când ne sudăm și mai bine relația de mamă-fiică, ne umplem toate rezervoarele de iubire și de bună energie, ne odihnim și ne obosim constructiv.

La televizor ne-am uitat foarte puțin și doar seara. Și, atunci, întâmplarea și fericirea făceau ca Barbie să ne țină companie! În episoade necunoscute, dar și în episoade pe care deja le știam – dar care tot aduc plăcere prin revedere. Căci filmele astea de pe Minimax mi-au descoperit-o pe Barbie cea adevărată, nu imaginea pe care o aveam eu cândva, de o păpușă slabă, cu forme, blondă și atât… Barbie e chiar foarte naturală, isteață, pune preț pe prietenie, loialitate, fair-play în orice competiție – iar fiecare episod se transformă cu adevărat într-o lecție din care copiii, dar și oamenii un picuț mai mari pot avea ce învăța.

A fost, cum spuneam, un concediu al felelor Pintilese dar, într-un fel sau altul, am cuprins-o și pe Barbie în toată aventura noastră. Că a făcut ea parte din lumea fetelor Pintilese ori că am intrat noi în fascinanta lume Barbie… nu știu să spun prea bine. Cert este că ne-am completat de minune într-un concediu care va rămâne mereu în sufletele noastre!

Au fost 16 zile fantastice și-am revenit acasă. Și uriașă ne-a fost surpriza ca acasă să ne aștepte cei dragi ai noștri, dar și două păpuși nou-nouțe – Barbie și Ken – trimise prietenii ParentingPR! Asta e prea de tot, ne-am spus, am râs și ne-am îmbrățișat noii amici!

Barbie și Ken
Barbie și Ken

În acest context, am aflat că, alături de Barbie și Ken, dar și de Daisy, Stacie, Skipper și sora cea mică pusă pe glume ni se pregătesc noi aventuri numai pe Minimax – în noul serial Barbie Dreamhouse Adventures! Până la vacanța următoare, vom călători și noi cu legendara Barbie în lumi de vis, în lumi plini de culoare și de învățăminte. Iar în concediul real următor am stabilit deja cine va mai sta în spate, alături de Maria!

Barbie și Ken
Barbie și Ken

Barbie și Ken

Mulțumim ParentingPR pentru darul minunat! Mulțumim, Minimax, că ne aduceți bucurie!

La mulți ani, Barbie! 60 de ani de copilărie să-ți fie doar începutul frumoasei tale aventuri!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *