Ale tinereţii valuri

Din culisele întâlnirii cu Verattiva – scriu ce-mi spune pielea mea

Am cunoscut o doamnă mai în vârstă și foarte simpatică. În cinci minute deja îi știam o părticică din viață – și, la rândul meu, îi povestisem câte ceva! 🙂 Când m-a întrebat câți ani are copila mea și i-am spus că aproape 9, a avut o reacție care m-a surprins.

– Ooo, dar ai făcut-o foarte de tânără!

– Ei, nici chiar tinerică… aveam spre 27 de ani atunci. Iar acum se mai adaugă, logic, cei 9. În vară împlinesc 36.

A căscat ochii mari, m-a mai privit un pic și-a zis:

– Eu ți-aș fi dat vreo 25 de ani acum!

Recunosc, a fost simpatică doamna și m-a amuzat. Mi-a creat o stare de bine și cred că, mai mult decât a se înșela sau nu cu privire la vârsta mea, chiar asta a dorit – să mă bucure și să-mi facă un compliment.

După ce-am rămas singură, am început să zâmbesc și, fără să planific gânduri publicitare, mi-am zis: Păi, dacă la o săptămână după ce-am început să folosesc produsele de la Verattiva lumea-mi dă 25 de ani, ce-o să pățesc mai încolo?! 🙂

Haha, pe bune! Chiar aveam în plan să vă povestesc despre vizita mea la farmacia Ropharma din Palas unde am sărbătorit, pe 8 martie, nu doar Ziua Femeii, ci și Ziua frumuseții naturale Verattiva! Dar contextul în care voi scrie postarea despre darurile de la Verattiva Romania și despre cum se împacă tenul meu cu minunatele cosmetice primite nu-l aveam deloc creionat.

Așa că au „picat” atât de fain și dialogul, și gândurile mele – încât, iată, contextul s-a creionat de la sine!

Cine mă cunoaște mai îndeaproape, știe că sunt o prezență destul de ștearsă. Sau, mai frumos spus, naturală! 🙂 Adică prea rar defilez eu machiată, iar cu un ruj dacă dau, îl pap imediat… și-mi iau de-o grijă! Îmi place, în schimb, să am grijă de mine cu cele ce nu-s neapărat vizibile – dar care îmi mențin sănătatea pielii și alintul de care am nevoie. Așa că încerc să am un program și, dacă reușesc să nu uit de el, să nu fiu prea obosită sau prea leneșăăă…. 🙂 Ce spuneam?!? 🙂 Mda, spuneam că, în general, am o cremă de zi, un demachiant și o cremă de noapte pe care mă străduiesc să le folosesc.

Când am fost invitată să fac cunoștință cu produsele Verattiva aduse în România exclusiv de Ropharma, un singur lucru m-a convins să accept. Aloe! Iar acum se vorbea despre ceva mai mult decât aloe! Mai exact, despre IDRALOE – un complex format din gel pur Organic Aloe Vera și Multivitamine. La rândul său, acest IDRALOE face parte dintr-o formulă minune, alături de Celulele STEM din măr și PROBIOFACTOR. Iar acestea trei, în complexitatea lor, creează cosmeticele organice pe care aveam să le cunosc și chiar să le testez.

Pe 8 martie după-amiază m-am prezentat, deci, la farmacia din Palas – unde, înainte de întâlnirea propriu-zisă cu cremele, am dat peste niște oameni foarte faini, care m-au întâmpinat și m-au ținut într-un zâmbet, de a căror prezență și atenție m-am bucurat. Una dintre doamne a început să-mi prezinte produsele din gama Verattiva, produse care stimulează sistemul imunitar al pielii, previn degradarea colagenului, reduc vizibil ridurile, hidratează pielea și-o fac mai netedă și mai fermă, încetinesc procesul de îmbătrânire.

Verattiva - Ropharma Palas Iasi

Am văzut că este pregătită o sacoșică pentru mine, cadou – dar nici n-am întrebat ce-am acolo și-am scos portofelul, căci mă lăsasem deja cucerită de Verattiva ser contur pentru ochi. Până acum, prea rar am folosit cremă special pentru zona ochilor – iar acum fusese așa, o întâlnire care mi-a plăcut și a cărei senzație am dorit s-o păstrez! Șocul a fost când nu mi s-a permis să cumpăr produsul, ci mi s-a oferit – iar eu nu știam cum să reacționez, pentru că nu asta îmi era intenția, de a obține ceva gratuit, mai mult decât organizatorii evenimentului stabiliseră deja. Iar când s-a deschis sacoșica pentru a pune și serul, acolo am observat că mă mai așteptau cuminți o cremă tratament de noapte și o soluție micelară.

Am pus încă de pe atunci pe Facebook fotografia cu darurile și mulțumirile – dar de scris pe blog am zis că trebuie s-o fac după ce trec emoțiile primei impresii și după ce testez produsele zece zile. Pentru că acest timp s-a scurs, acum chiar pot vorbi în cunoștință de cauză și cu toată sinceritatea! Iar astăzi nu pot spune decât că-s… cu zece zile mai încântată!

Verattiva - frumusetea vine din natura - produse Verattiva Romania

Pe cuvânt! Încă din prima seară am folosit soluția micelară și mi-a plăcut mult textura. Deși e, aparent, „doar o apă”, verdele acela și textura mă duc cu gândul exact la seva frunzelor de aloe. În plus, îmi curăță într-un fel foarte fain fruntea-mi uleioasă – lăsând-o curată, dar fără să-i fure strălucirea.

Tot atunci, seara, am desfăcut folia-sigiliu de pe borcănelul de cremă de noapte – și-am gândit să utilizez crema de pe folie dintr-o singură folosire. Întotdeauna a funcționat așa cu alte produse. Zbang! De data asta nu a fost posibil! Crema e atât de spornică, încât îți trebuie foarte puțin pentru a acoperi o suprafață generoasă de piele.

Logic, n-o să omit să vorbesc despre serul contur de ochi de care sunt foarte mulțumită și pe care-l simt că mă mângâie și mă odihnește. Ba am și plâns într-o zi, la scurt timp după ce mă cremuisem, și am crezut c-o să mă simt cleioasă – dar acest lucru nu s-a întâmplat! Deci a trecut și testul lacrimilor, pentru a rămâne la ceea ce știe el să facă mai bine. Adică să aibă grijă de zâmbetul și de râsul nostru și de ridurile de expresie pe care acestea le… generează! 🙂

Reacție la tot ceea ce am povestit până acum e că pasul meu următor va fi îndreptat spre farmacia Ropharma din Palas, ca să-mi cumpăr și o cremă tratament de zi sau o cremă tratament antirid. În plus, îmi face cu ochiul Verattiva cremă pentru fermitatea și elasticitatea corpului. Deci, un lucru e clar! Rămân deschisă și altor noutăți, dar deocamdată am dat peste niște produse naturale, de calitate, sigure și eficiente care îmi plac și care înseamnă mai mult de-o reclamă.

Nu caut să-mi schimb vârsta din buletin. Știu că n-am 25, ci 35 de ani, aproape 36. Vreau să mi-i trăiesc așa cum sunt ei, cu bucurii, cu tristeți și, mai ales, cu naturalețe. Iar faptul că în acest drum al meu m-am împrietenit cu Verattiva nu poate decât să însemne un mare plus!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *