Pentru minte,  Vorbe de duh

Nu-mi spune mie ceea ce n-ai vrea ca soția ta să audă că-mi spui

E simplu! E-atât de simplu, încât nu înțeleg cum reușesc unii să se complice în asemenea hal. Când vorbești, gândește! Sau… ok… e clar că gura o poate lua înainte și că informația se procesează mai greu. Dar, totuși, e musai să-ți fixezi niște limite. Pentru binele tău, pentru binele familiei tale, pentru soția ta, pentru viața ta!

soția ta - un domn bine

Niciodată, domnule, nu-mi spune mie (sau oricărei alte femei) ceva ce n-ai avea tupeul să-mi spui de față cu scumpa ta soție. Îți par simpatică? E doar o părere, crede-mă! Și nici nu mi-aș dori vreodată să fiu prea simpatică pentru tine! Așa că n-o să fac niciun efort. Probabil că exact asta, uneori, te va atrage. Degeaba.

Însă, nu te juca cu focul! Faptul că eu nu crănțănesc firimituri cu tine, asta nu înseamnă că poți risca oricât. Și că poți repeta figura cu oricine. Fiecare-i cu integritatea ei. Și cu pretențiile ei. Și cu standardele ei. S-ar putea să găsești doamne dispuse în a primi complimente pe care nu le-ai face de față cu soția ta. Și s-ar putea să te arzi!

Merită efortul? Nu mai bine-ai investi niște combustibil în familia ta? Copiii tăi s-ar putea să te adore, dacă le adori mama!

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *