Hopa tropa prin oraş

Festivalul „La Vie” – trei zile mă cultiv cu Gramma

Toamna se numără… evenimentele faine din Iași! Un prim loc care mă îmbie să-i trec pragul verde și nonconformist îl reprezintă Crama Gramma din Bârnova, unde între 8 și 10 septembrie va avea loc cea de-a doua ediție a Festivalului „La Vie”. Conceptul „La Vie”, dezvoltat de Oddity Events, se concentrează pe crearea unei legături armonioase între cultura vinului și cea a muzicii și a artelor libere.

Festival La Vie - 8-10 septembrie - la Crama Gramma

Timp de trei zile, publicul participant se va putea bucura de experiențe gastronomice, ateliere de cultura vinului și degustări, activități sportive și instalații artistice. În plus, pe scena amenajată în cadrul natural de la Crama Gramma vor concerta 12 trupe live și DJ’s: Trupa Spam, CANAF, Fine, it’s pink, Westroot, soul Serenade, Corbu, Straight from the bottle, El Negro, Marcian Petrescu & Trenul de noapte, Maria Răducanu, Nightloosers și Fanfara Transilvania.

Anul trecut, festivalul s-a bucurat de un adevărat succes în rândul familiilor tinere, cu copii. De aceea, organizatorii promit și în acest an o atenție deosebită în crearea spațiilor și a activităților educative destinate celor mici: ateliere, animații, spectacole, jocuri de prezentare creativă, momente de clovnerie cu baloane + alte și alte surprize!

Festival La Vie - 8-10 septembrie - la Crama Gramma

Festivalul va începe vineri, 8 septembrie, de la ora 16.00, iar sâmbătă și duminică, startul activităților va fi dat de la ora 12.00.  Programul va include tururi ghidate în vie, workshop-uri oenologice și tehnice, ateliere de degustare și concerte. În cadrul Festivalului va exista, de asemenea, o zonă generoasă, dedicată preparării și vânzării de mâncare delicioasă.

Pentru a promova un stil de viață sănătos, organizatorii încurajează participanții să vină cu bicicletele și pun la dispoziție trasee speciale, parcare și cadouri pentru curajoșii care acceptă provocarea de a ajunge la festival pe două roți.

Biletele de intrare la Festivalul „La Vie” pot fi procurate de la Libăria Cărturești din Palas Mall și Cafeneaua FIKA din zona Piața Unirii. Înainte de începerea evenimentului, abonamentele de trei zile costă 90 lei de persoană sau 35 lei pe zi, iar începând cu data de 8 septembrie, biletele vor costa 50 de lei pe zi, nemaifiind posibilă achiziționarea de abonamente. Biletul de o zi poate fi folosit în oricare dintre cele trei zile și este valabil pentru o singură intrare. Copiii cu vârsta până în 14 ani, însoțiți de adulți, beneficiază de gratuitate, iar tinerii cu vârste cuprinse între 14-18 ani pot participa la eveniment doar cu acordul părinților, prin achiziționarea unui bilet la preț întreg.

Ce e fain e că 10% din încasările rezultate din vânzarea de bilete va fi folosit în scop umanitar. Procentul acesta va fi direcționat către proiectele Fundației Comunitare Iași.

Sună bine? Sună perfect! În natură, bucurie și cultură, muzică și provocare, prietenie și struguri! Prin urmare, alături de bloggeri și de pruncii noștri, noi ne vom muta în vie și „La Vie” pentru trei zile! 🙂

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *