Ale tinereţii valuri,  Vorbe de duh

Eu nu fac parte din lumea lui „altfel”

Dar tu de ce vorbești despre problemele tale? De ce mărturisești când ești tristă? Sau când nu știi ce simți? Sau când zâmbești – doar ca să chemi zâmbetul cel adevărat? De ce îți pui fotografie cu părul zburlit ori cu firele alea din sprânceană care niciodată nu stau cum trebuie? Nu știi că-n lumea virtuală poți fi altfel?

Anda Elena Pintilie - http://saptepietre.ro/

Niciodată nu am vrut să fiu altfel. Altfel decât sunt. Niciodată nu am vrut să pozez în altcineva, ca să plac lumii mai mult. Să-mi creez identități și fericiri care nu-mi aparțin. Să râd când vreau să zbier, să mă fac că fluier când gafez, să par o ideală în fața tuturor defectelor mele.

Deci – eu sunt eu. Și atât. Complet iubibilă și total de neiubit. Eu nu vreau să fiu altfel – deși în fiecare zi pot fi diferită. Cu stări diferite, cu păreri diferite, cu gânduri diferite, cu spaime diferite. Dar toate sunt ale mele. Când mă simt cum nu mă simt… așa mă simt – într-un amalgam de toate cele. Nu machiez nimic înainte de a mă scoate în lume, doar-doar oi primi niște admirație în plus.

Eu sunt eu. Deloc de invidiat, deloc de urmat. Eu sunt deja în toate formele și-n toate sentimentele posibile. De ce-aș mai vrea să fiu și altfel? Doar pentru o postare mai roz? Doar pentru un selfie mai reușit? Doar pentru a nu crede nu-știu-cine nu-știu-ce despre mine?

Aș obosi să fiu altfel decât sunt la un x moment. Când îți creezi o imagine care nu-ți aparține, trebuie să o și întreții. Păi eu nu-s capabilă să mă întrețin pe mine – să întrețin două Ande ar fi deja prea mult! 🙂

Bine-ai venit în lumea mea! Eu sunt Anda. Anda Elena. Și-ți mulțumesc că mă placi și că mă accepți așa cum sunt. Mereu diferită, însă niciodată altfel de cum simt sau de cum nu (mă) simt!

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *