Tu și cu ceva-ul tău formați un om minunat!

În spatele unui chip necunoscut se poate ascunde un om tare de treabă! E adevărat, afirmaţia nu este general valabilă. Totuşi, mare bucurie am în suflet atunci când vorbele mi se adeveresc! Atunci când întâlnesc oameni care îmi aduc zâmbetul pe buze. Atunci când vorbim – parcă ne-am cunoaşte de-o viaţă.

Nu cred că aş putea trăi altfel, decât printre oameni. Îmi place să-i descopăr şi să mă bucur de ceva-ul lor. Pentru că fiecare persoana are ceva al ei – prin care se evidenţiază. Pentru că fiecare persoană este deosebită în felul ei.

copac inflorit - floare

Îmi plac oamenii, pentru că i-am lăsat liberi. Pentru că dacă unul mă dezamăgește, nu aștept apoi de la toți s-o facă. Pentru că nu umblu cu un tipar după mine, în care să încerc să-i încadrez. Îmi plac oamenii, pentru că toţi sunt speciali. Au calităţi şi defecte. Le accept, le comentez, le atac defectele şi mă topesc după calităţile lor. După ceva-ul care îi scoate din tipar şi îi face speciali!

Publicat de anda_elena

Bla bla bla bla....

Alătură-te conversației

3 comentarii

 1. hahaha… păi cred că nu oamenii din jurul tău sunt minunați, ci tu.
  pentru că îi accepți așa cum sunt, pentru că nu ai așteptări.
  pentru că știi că *ceva* poate fi acceptat oricum și oricând.
  înțelepciunea e la tine.
  asta e betoooooon!
  🙂 🙂 🙂

  1. :)) Mulțumesc! N-am eu prea multă înțelepciune – dar am dorință să fiu fericită. Iar pentru fericire fac eu exerciții în sufletul meu… dar am nevoie și de oameni faini alături! 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *