Ale tinereţii valuri,  Publicitare

De ce îmi place argintul – poveste despre tinerețe și strălucire

Am avut cercei de aur aproape de când m-am născut. Dar prima bijuterie pe care mi-am dorit-o eu, conștientă de alegerea mea, a fost un lănțișor de argint. Bucuria primirii unui asemenea dar îmi e vie în amintire. În acel moment m-am simțit pentru prima dată domnișoară, cochetă, feminină, cuceritoare. Aveam vreo șapte ani. Astăzi mă joc între degete cu lănțucul meu de argint și sunt la fel de fericită ca atunci când eram mică. Am descoperit, în sfârșit, că-s și eu statornică în ceva! Îmi place argintul! 🙂

Nu trebuie să fiu și nu sunt contra aurului – dar dacă pot alege, aleg oricând metalul cel alb și strălucitor. E tineresc și-l pot asorta la aproape orice port. E alegerea perfectă atunci când plec de acasă într-o ținută mai mult sau mai puțin office, iar pe timpul zilei trebuie să mă schimb – pentru că merg la sală, la dansuri ori pe la vreo emisiune. Argintul emană eleganță, dar are și o notă de discreție și decență. E foarte finuț și, în același timp, foarte puternic – atunci când e prezentat într-o bijuterie vintage, plină de mister.

Adevărat, argintul nu-i la fel de scump precum alte metale prețioase. Nu-i nici neapărat ieftin – dacă-i unul de calitate. Prefer argint 925. Și prefer să mă simt bine în pielea mea și să port ceea ce simt că mi se potrivește, nu ceea ce-i mai cu moț sau mai de fițe. Strălucirea vine și din felul în care purtăm o bijuterie – nu doar propriu-zis din bijuterie. Așa că sunt convinsă că argintul poate fi parte din mine, iar eu pot contribui la strălucirea lui!

set argint Corelle

Revenind la preț și accesibilitate, dar și la cutiuțele care-mi fac cu ochiul de la oglindă – mie una mi se pare mult mai fain ca de banii pe care uneori îi dau doar pe un inel sau doar pe o pereche de cercei mai scumpi să-mi pot lua, în alte dăți, seturi argint care să includă atât inelul și cerceii, cât și un colier sau un pandantiv.

Mai mult decât a-mi cumpăra mie, un set din acesta poate fi un cadou frumos și de efect oferit cuiva drag. O amintire care se menține peste timp – de care se vor bucura și copilele, și nepoatele noastre. Căci argintu-i la modă, iar moda argintului face și va face, în continuare, punte între generații!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *