Bucurii,  Din online

Hidratare și-o surpriză mare

Am ajuns acasă destul de târziu. Am fost întâmpinată, de la ușă, cu vești: Mami, mami, ai primit un cadou! Mă gândeam la un desen făcut de Maria, la floarea pe care știam că o cumpărase cu buna din piață sau la un viitor pup uriaș, condimentat cu o îmbrățișare din aia de dragoste, care să scoată gălbenușul din mine :). Le-am primit pe toate astea, și ceva în plus!

Căci, Maria s-a înfățișat urgent cu o cutie destul de măruță și cu un zâmbet curios pe chip. Hei! Chiar primisem un cadou din exterior! 🙂 Am împărtășit curiozitatea copilei și am început să deschid pachetul. Devenise din ce în ce mai clar… Prietenii de la Avon au revenit cu surprize!

Cadou de la Avon - Nutra Effects

Am primit produse lansate anul acesta, din gama de îngrijire a tenului Nutra Effects. Cremă hidratantă de zi SPF 15, gel cremă hidratant și loțiune tonică matifiantă. Produse despre care am aflat că sunt potrivite pentru toate tipurile de ten, cu formule sigure, fără parabeni sau coloranți, îmbogățite cu extracte de semințe de chia, rodie și strelitzia. Semințele de chia fac minuni pe toate planurile – așa că, darul a fost completat și de o punguță de chia și de o rețetă delicioasă, pentru un mic dejun perfect. De parcă nu era suficient, în cutia cu surprize am mai găsit și un stick, inscripționat nutraeffects.

Oameni buni, eu ce să mai zic? Mulțumesc, AVON! 🙂 Nu cunosc neapărat meritele pentru care am primit un asemenea dar, însă recunosc că mă bucur de el. E practic, e de sezon, e ideal pentru un ten care se dorește a fi hidratat, sănătos și vesel!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *