Publicitare

De ce e important sa faci cumparaturi online

Probabil te-ai gandit de multe ori sa cumperi ceva de pe net, insa nu prea ai avut incredere sa iti dai numarului cardului sau sa platesti prin PayPal. Cu toate acestea, vestea buna este ca, daca te gandesti sa comanzi de pe un site din afara, probleme de acest gen nu vor surveni. Poate nu ai chef sa te plimbi prin magazine azi, asa ca iata de ce e important sa arunci un ochi si pe ofertele din mediul online:

  1. Reducerile din magazinele online sunt mult mai mari…

… in special daca folosesti un site de cupoane cum este DontPayFull.com: practic, intri pe aceste site-uri, cauti magazinul tau preferat si iei de acolo oferta, codul de cupon sau reducerea ta preferata! In plus, poti combina reducerile oficiale de pe site-uri cu aceste cupoane, obtinand un pret mult mai mic.

  1. Stii cand e cel mai bun moment sa faci o achizitie

Pentru acest lucru, va trebui sa folosesti un site precum TheTracktor.com sau CamelCamelCamel.com, care sa iti ofere informatiile de care ai nevoie. Iata cum functioneaza lucrurile: intri pe site, introduci URL-ul produsului care te intereseaza in bara de cautare, iar site-ul va face totul pentru tine. Vei sti daca este sau nu bine sa faci acum o achizitie, precum si felul in care fluctueaza preturile: o data la cateva luni, in functie de sezon, etc.

  1. Esti la curent cu cele mai bune metode de economisire a banilor

Iar acest lucru este extrem de important, atunci cand vrei sa cumperi de la marile branduri din afara. Pentru a nu rata nicio perioada de reduceri si a fi mereu in pas cu ceea ce se intampla in afara, urmareste un blog de money-saving, cum ar fi cel al companiei americane DontPayFull.com: aici vei afla cum sa iti alegi banca protrivita pentru tine, cum sa iti administrezi fondul de pensii, cum sa devii un maestru bucatar fara sa urmezi vreo scoala si cum sa folosesti ofertele si cupoanele pe care le gasesti pe net.

  1. Amazon nu ramane niciodata fara marfa

De cate ori nu ti s-a intamplat sa mergi la magazin si sa iti dai seama ca nu mai au modelul de pantofi pe care il voiai? Ei bine, unele magazine nu raman niciodata fara produse. Acesta este si cazul celor de la Amazon. Sa discutam putin despre un beneficiu pe care multi il trec cu vederea: abonamentul Amazon Prime. Acesta iti ofera acces nelimitat la magazinul Kindle, de unde poti descarca muzica si cartile pe care vrei sa le citesti in drum spre munca.

In plus, ai streaming nelimitat la filme si seriale. Cel mai mare beneficiu este ca, timp de doua zile pe an, ai transport nelimitat la cumparaturile efectuate. Practic, poti sa comanzi tot ce iti trece prin cap timp de 48 de ore si sa nu platesti nimic pentru shipping! E adevarat ca acest abonament costa $90 pe an, insa beneficiile depasesc cu mult aceasta suma!

  1. Primesti bonusuri pe care poti sa le investesti in alte cumparaturi

Poate ai observant ca, mereu cand mergi la farmacie, esti intrebat daca ai card de fidelitate. De multe ori il uiti acasa si te gandesti: „Uite, puteam sa economisesc niste bani si nu am facut-o!”. Ei bine, atunci cand cumperi ceva online nu mai e cazul sa tii cardul de fidelitate la tine, deoarece fiecare magazin are o baza de date cu tot ce ai cumparat tu in timp si iti genereaza punctele de fidelitate in mod automat, catre contul tau.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *