Publicitare

Litere cu volum și lumină

– Să aibă volum și culoare!, explica prietena mea, la telefon. E coafeză și tocmai își deschidea propria afacere. Era clar că vorbea despre păr, nu?!

– Să creeze impact vizual major atât ziua, cât și noaptea! Să fie luminoase!, a continuat ea, cu entuziasm. Hopa! Ce vrea să facă în capul bietelor doamne?, m-am întrebat.

– Grafică în format vectorial?… Eu nu mă pricep foarte bine la asta, așa că doresc colaborare completă cu echipa dumneavoastră!, a mai spus.

Gata, mă pierduse definitiv! Era clar că nu despre păr vorbea, dar că se referea la imagine. La imaginea ei și a salonului pe care urma să-l deschidă. Am așteptat curioasă încheierea discuției de la telefon, pentru a afla cu cine și ce a discutat. Era vorba despre băieții de la Impact Vision, despre care mai auzisem, iar cerința de volum și culoare nu era pentru păr, ci pentru… litere! Pentru litere volumetrice. Mai exact, litere volumetrice luminoase! Recunosc faptul că, deși văzusem de atâtea ori exemple de genul ăsta pe stradă și, deși le admirasem în repetate rânduri, nu știam mai nimic despre ele. Iar acum, cică prietena mea mă chemase pentru ca eu să-mi dau cu părerea!
Așa că, îninte de a putea avea curajul să  deschid gura, m-am pus pe studiat. Așa am descoperit că, și fără experta de mine, prietena mea alesese cea mai bună soluție – atât din punct de vedere financiar, cât și calitativ. Salonul ei urma să fie fain promovat și semnalizat, în orice moment din zi și din noapte – iar consumul electric se anunța a fi de câteva ori mai scăzut decât în cazul unei casete luminoase obișnuite.
Dimensiunile și formele literelor se pot stabili în cel mai mic amănunt. În funcție de forma și de tipul de confecționare, putem vorbi despre litere volumetrice cu fața din plexiglas, litere volumetrice halou sau firmă luminoasă tub spectral. Bine, pe site am găsit și multe alte date tehnice, care ne făceau pe amândouă să mișcăm suav din gene și să zâmbim inocent… 🙂
Am hotărât, deci, c-ar fi cazul să ne decidem doar referitor la aspect și să lăsăm în baza profesioniștilor celelalte detalii. Cel mai mult ne-au plăcut literele volumetrice cu fața din plexiglas, iar dintre modele, cel mai reprezentativ ni s-a părut acesta.

Litere volumetrice luminoase

Bineînțeles, modelul de la coafor va fi altfel personalizat, altfel colorat și… al nostru! Al prietenei mele, de fapt – dar, și eu mă voi mândri că am contribuit cu un plus de imagine, cu un dram de idee și de noroc. Când toate vor fi gata, voi ști și mai multe decât știu acum despre literele volumetrice – și, poate voi oferi și consultanță :). Voi veni la întâlnirea cu tine frumos coafată pentru că, e clar, pragul salonului prietenei mele va fi deveni foarte bine cunoscut pașilor mei :).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *