Din online,  Publicitare

Ultima dorinţă – un cufăr cu ciocolată

Ne aflăm în luna cadourilor. De multe ori, conştientizarea acestui fapt stă ca o sabie deasupra capului. În ciuda momentelor de veselie şi de emoţie, atunci când alegi daruri pentru cei dragi, nu poţi să nu-ţi faci o mulţime de griji. Oare îi va încânta? Oare mai au la fel? Oare n-ar fi ceva – mai ceva – cu care aş putea să surprind? Oare, dacă mie-mi place, este suficient?!
Întrebările curg lanţ şi riscă să tulbure adevărata semnificaţie a sărbătorilor. De aceea, atunci când au apărut specialiştii într-ale cadourilor de Crăciun, am fost prima care m-am bucurat! Nu poţi să cauţi la dinţi un dar cu iz de sărbătoare. Pentru că – utilitatea lui trece în plan secund, iar pe prima poziţie se îmbină surpriza, elementul simpatic, originalitatea. Printre aceste cadouri, special concepute pentru sacul lui Moş Crăciun, se regăsesc oferte care să încânte şi iubitul, şi copilul, şi bunicii, şi fraţii, şi cea mai bună prietenă, şi şeful cel bun, şi şeful cel de temut, şi vecinul de bloc, şi vecina de birou! Nimeni nu este omis din listă! Şi, nimeni nu poate să nu-şi păstreze zâmbetul pe buze, după desfacerea ambalajului!
Răsfoind prin oferta de daruri a celor de la Borealy, nu a fost un cadou despre care să spun că nu ar fi pentru mine. Chiar şi atunci când acesta părea mai masculin sau conţinea mai multe grade… 🙂 Recunosc, însă, ca o mare iubitoare de cutii ce sunt – ca o şi mai mare iubitoare de dulciuri ce sunt! – că astă noapte am visat că primisem deja un cufăr cu ciocolată!

cadouri-craciun-4682

Trezirea a venit cu un dram de dezamăgire – şi cu gândul la darul din vis :). De aceea, n-am ezitat să-mi anunţ bărbatul că-mi doresc, de Crăciun – nu de la el, ci de la Moşul, evident! – cea mai fină ciocolată elveţiană! Nu pe o farfurie, ci într-un cufăr! N-ai vrea să fie şi cufărul din ciocolată?!, m-a iscodit el. Hmmm… hai că mi-au sclipit puţin ochii! 🙂 Dar, cum să mănânc bunătate de obiect de colecţie? Adică eu, strângătoare de cutii şi cutiuţe, să nu am şi un ultim super-cufăr pe anul 2013?!
Aşa că, nu! Vreau un cufăr adevărat! Din lemn, rafinat, cu note vintage şi decorat cu detalii de inscripţie florală. Cufărul îl vreau într-o… relaţie stabilă – iar ciocolata o vreau de moft şi de rasfăţ. Pasiune de o seară! 300 de grame de bomboane Lindt – Lindor… hai, să fie pasiune de o seară şi jumătate! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *