Hopa tropa prin oraş,  Publicitare

Ghetuţele tale vor la Felicia!

V-aţi lustruit ghetuţele? Noi, da! Avem ghetuţe de pus lângă uşă, acasă. Avem şi ghetuţe de dus la grădiniţă! În plus, păstrăm tradiţia şi ne etalăm încălţămintea şi prin oraş! Moş Nicolae a anunţat că nu va ocoli nici în acest an Centrul Comercial Felicia!
O bucurie în plus pentru ieşeni mici şi ieşeni mari! Şi, un rând luuuung de încălţări, aşteptând, cu emoţie, vizita Sfântului cel bun! Pentru a cincea ediţie consecutiv, prietenii de la Felicia ne asteaptă, pe 5 decembrie, să ne lăsăm ghetuţele la Centrul Cromatic, aflat în fața magazinului Takko. Minunea nu ştiu s-o explic! Însă, vă garantez că, pe 6 decembrie, când ne vom întoarce, ghetuţele noastre vor fi pline cu daruri de la Moş Nicolae! 🙂 Mai multe detalii puteți afla pe http://felicia-iasi.ro/.

Mie îmi plac nespus dimineţile de 6 decembrie! Recunosc, ele sunt cu mult mai savuroase de când, în viaţa noastră, au apărut Andrei-Octavian, nepoţelul nostru şi Maria-Paula, copila din dotare. Privind spre ziua care se apropie, nu pot să nu zâmbesc, cu gândul la aceeaşi zi, de anul trecut – de exemplu! O zi care a început într-un mod magic, plin de zâmbet! Atât de emoţionaţi erau Maria şi Andrei, încât, atunci când au ajuns în dreptul uşii de la intrare, s-au pierdut. Pungile de cadouri pentru noi toţi ai casei erau atât de mari şi de împrăştiate, că nu se mai vedeau papucii de dedesubt. Copiii au început să facă, la propriu, săpături, ca să găsească ghetuţele lor! Ca să ştie care este cadoul lor! Se învârteau, se răsuceau, se împiedicau, râdeau şi aplaudau – atâta viaţă şi voie bună era în ei, încât ghetuţele mele s-au umplut şi cu nespusă bucurie, nu doar cu dulciuri, fructe şi alte minunăţii!

Mos Nicolae vine la Felicia

Tot anul trecut am avut şi prima experienţă a darului primit de la Moş Felicia.  O experienţă care a fost, într-adevăr, specială. Să vezi că Moşul te cunoaşte şi în afara casei şi te surprinde în mod atât de plăcut! Priveam chipurile celor din jur şi mă bucuram, de asemenea, de bucuria copiilor şi celorlaţi oameni, de toate vârstele. Nu era nici pe departe o veselie a câştigului, ci una a simbolului împlinit! E bine să ţi se ofere, din când în când, şansa de a redeveni copil! De a crede! De a primi ceva, cât de mic, pur şi simplu! De la prieteni necunoscuţi. De dragul sărbătorilor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *