Din online,  Publicitare

Am cărţi de vizită transparente!

Adică… nu inexistente, ci doar transparente! Super faine, de altfel! Colorate şi jucăuşe, potrivite perfect celor Şapte pietre pe care le reprezintă!

Mă gândeam, mai demult, să schimb faţa cărţilor mele de vizită – alea vechi şi din hârtie. Dar nu ştiam cum. Nici în ce fel… Însă, atunci când am văzut modelul acesta, nu am stat pe gânduri! E altceva!

Am primit cărţile de vizită de la advicemedia. Oamenii de acolo s-au dovedit a fi adevăraţi profesionişti şi mai mult decât prompţi! Când au aflat că nu găsesc pe cineva care să-mi facă design-ul, s-au oferit ei. Discuţia de seara se concretizase deja dimineaţă, cu două tipuri de modele. Până spre după-amiză, eram întrebată la ce adresă trebuie făcută livrarea, iar în ziua următoare, cărţile de vizită transparente deja tronau, călduţe şi proaspete, pe biroul meu!

M-a bucurat faptul că prima mea reacţie a fost înmulţită de toţi cei din jur! Nu a existat nimeni indiferent, până acum, în momentul în care i-am arătat noua mea bijuterie! Toţi au luat cartea de vizită la analizat, pipăit, îndoit! 🙂 Este altceva! Pur şi simplu, nu te lasă sufletul să o iei şi s-o bagi repede în buzunar, pierdută printre alte date de contact. Acum, pietrele sunt în centrul atenţiei! Numărate, nu cumva să lipsească una! Bucuria descoperirii lor – şapte! – atât de simpatice şi de grăitoare, stârneşte zâmbet şi comentarii! Adică, fix ceea ce era nevoie!

Da, da! Am cărţi de vizită noi! Fabricate în Iaşi! Like dacă-ţi place ideea! 🙂 Share şi preluare fără probleme! 🙂 Poţi să-fi faci la fel ca mine, cărţi de vizită lucrate pe plastic transparent, dar şi pe folie albă sau colorată. Sau cărţi de vizită magnetice! E de unde alege şi e cu cine lucra! Sună a reclamă? Aşa şi este, dar e pe merite absolute! O fântură din realitatea de care mă bucur!

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *