Din mama Rusia, de-acasă

Am fost aseară la Teatrul Național. Și, am făcut parte dintr-un norocos public. Am ascultat cu propriile urechiușe. M-am bucurat în direct și mă bucur, încă, în reluare – de concertul susținut de către membrii corului Catedralei Sfântul Isaak din Sankt Petersburg. Un cor dirijat de Lev Dunaev, cu un solist pe măsură –  basul Denis Sedov.
Prima parte a spectacolului a cuprins lucrări clasice de muzică sacră. A doua parte – muzică tradițională rusă. Din această a doua parte vă invit astăzi să ascultați o frântură. Prima piesă se intitulează Sunet de seară și îl are ca actor principal pe solistul Denis Sedov. Următoarea piesă e a corului. O glumă muzicală, numită Mături.


Sunet de seara

Maturi – gluma muzicala

Concertul de aseară face parte dintr-un turneu special în România, compus din trei concerte. La Timișoara, la Iași, dar și la București. În capitală, Ateneul Român va străluci, pe 22 aprilie!

Nu știu cum e publicul în alte părți. Dar, la Iași este și a fost, și de data aceasta, fantastic. S-a aplaudat din toată inima, minute în șir. Finalul a fost cu bis la păstrat. Și, din nou cu aplauze! Cu veselie multă și cu respect. Iată o secvență furată cu câteva minute înainte de a se trage cortina.

In loc de final

S-ar putea să-ţi placă şi...

5 comentarii

  1. Multumesc pentru aceste inregistrari care mi-au adus aminte de concertul care a avut loc si la Timisoara ,joi seara.Si aici spectatorii au fost la inaltime,ca de altfel tot concertul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *