Hopa tropa prin oraş

Crăciun cu Radio România Iași

Crăciunul aproape că ne ciocănește la ușă. Cu emoție și cu bucurie. Îmi place perioada asta! Și, îmi plac toate câte se petrec în astfel de momente!
Prietenii de la Radio România Iași mi-au făcut o invitație pe care nu prea pot s-o refuz. Și… fiindcă veștile bune și clipele minunate se împart – vă spun și vouă despre ce este vorba!

Două zile, două ocazii de a pluti și de a visa. Radio România Iași organizează miercuri și joi, în incinta Palas Mall, două spectacole de excepție.
Unul este mâine – miercuri, adică, pe 19 decembrie. De la ora 16 va începe un concert susţinut de Corul Alpha Lirae, al Colegiului „Octav Băncilă” din Iaşi, cor coordonat de profesor doctor Luminiţa Duţică. Seara va continua cu un concert susţinut de Corul de copii al Operei Naţionale Iaşi – Juniorii Operei – dirijor Raluca Zaharia.
Urmează, apoi, ziua de joi, 20 decembrieDya, Cross Medio, Daniela Cojocaru Band, Mădălina Amişculesei şi Her Funky Subjects vor cânta și ne vor încânta, începând cu ora 15.

Ce mi se pare fain tare este faptul că spectacolele vor fi transmise online, pe www.radioiasi.ro. Însă, dacă puteți ajunge acolo, cu atât mai bine ar fi! Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *