Publicitare

Muguri verzi în pădurea de uscături

În fiecare domeniu, începutul contează. Atunci, pe piață sunt puțini oameni curajoși, deciși să-și înfrunte destinul. Când ceilalți văd că se poate – încep și ei. Unii au stofă de profesioniști, alții doar intră în joc. Faptul că ei fac experimente n-ar conta prea mult – dacă eu, tu sau altul n-am intra, din greșeală, în hora lor.
De aceea, am început să fiu destul de atentă la pașii pe care îi fac. Vorba aceea… dacă n-am eu grijă de pielea mea, cine să aibă? Ultima dată când am avut de apelat la serviciile unor oameni de care depindea existența mea (cel puțin în acel moment) a fost atunci când a trebuit să recomand o firmă de hosting. Niște oameni serioși, cu prețuri bune dar, nu în ultimul rând, cu servicii stabile, de calitate. 
Atunci când este vorba despre găzduire web, detaliile fac diferența. Și diferența am început s-o fac și eu – între ei și alții. Mi s-a părut uimitor să văd cum alții scădeau în preferințe, în timp ce ei se mențineau pe o poziție care îmi conferea încredere. Până la urmă, cum să nu am încredere într-un suport tehnic excepțional, în echipamente de ultimă generație, în servere dedicate HP și în VPS-uri pe discuri SSD? Ca să-i prezint cu surle și trâmbițe, e suficient să spun că ei sunt cei de la  Top Level Hosting. Cei despre care am auzit că se dau peste cap pentru a răspunde în cel mai scurt timp la sesizări și, implicit, pentru a rezolva problemele. Cei care mi-au confirmat asta atunci când am avut, mai apoi, nevoie de sprijinul lor.
Capul mi-a rămas pe umeri și firma pentru care am făcut intermedierea este sută la sută mulțumită de alegere. Eu sunt încântată de descoperire și de faptul că mi-am urmat intuiția.
N-o să spun că regret că i-am cunoscut pe băieți mai târziu față de momentul în care am avut și eu, personal, nevoie de găzduire web. Voi spune doar că – mă bucur că am un spate! Cei la serviciile cărora sunt abonată în prezent trebuie să aibă mare grijă cu mine. Și să nu mă supere, cu atât mai puțin – să nu mă dezamăgească. Pentru că, dacă îmi iau jucăriile și plec – știu de pe acum în curtea cui mă voi muta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *