Umanitar

Vlad va fugări cancerul!

În România, 60.000 de oameni sunt diagnosticați cu cancer în fiecare an, dar numai 5% dintre ei primesc îngrijire paliativă. Datele astea îți strâng inima și te scot, cumva, din zona de confort. Din garanția copilărească pe care ne-o oferim, aceea că… mie nu mi se poate întâmpla nimic rău. Acum, e adevărat că nu putem trăi cu drobul de sare deasupra capului, dar nici să stăm cu mâinile în sân parcă nu-i o soluție. De aceea, e nevoie să ne rugăm continuu pentru sănătate. Și să mulțumim pentru sănătate, făcându-ne altora de folos!
În tot acest context, gestul lui Vlad Iftime m-a impresionat mult. De surprins, nu m-a surprins – pentru că așa l-am cunoscut eu pe fondatorul Centrului Cai de Vis – puternic, implicat, cu o minte ageră, cu un umor dat la maxim și cu un chef de viață nebun! Dar, de impresionat, da…
Pentru că nu poți trece nepăsător, în fața unei lupte precum aceea în care s-a aruncat. Vlad va alerga, pe 8 septembrie, 21 de kilometri pe Transfăgărășan – cu scopul nobil de a strânge bani pentru copiii bolnavi de cancer de la Centrul de Excelenţă în Îngrijire Paliativă Hospice Casa Speranţei.
Pentru a reuși această performanță, în ultimele luni Vlad a devenit atletul vegan raw, consumând doar mâncare vegetariană și crudă, alergând, înotând și mergând cu bicicleta extrem de mult și renunțând la micile plăceri ale vieții. Practic, și-a schimbat complet stilul de viață pentru a strânge banii necesari tratamentului copiilor bolnavi de cancer.

Hai să-l susținem pe Vlad! Hai să ne implicăm și noi în campanie! Putem scrie despre cauză, putem promova în cercul de prieteni online și offline. Mai mult, putem dona una dintre sumele propuse pentru a obține banii necesari tratamentului de cancer. Ca mulțumire pentru susținere, Vlad va organiza o petrecere cu multe surprize la Centrul Cai de Vis – pentru toți donatorii.
Mai multe amănunte despre cea ce face Vlad puteți găsi pe pagina oficială a evenimentului: aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *