Hopa tropa prin oraş,  Maria-Paula,  Publicitare

Festivalul Zăpezii pune vara pe pauză

Maria, mergem să vedem zăpada?, îmi întreb, zâmbăreață, copila. Maria mă privește neîncrezătoare. La cei doi ani ai săi, nu are fixate perfect în minte structura timpului și succesiunea anotimpurilor dar, parcă… parcă îi promisesem că la sfârșitul lui august mergem la mare – nicidecum că vine Moș Crăciun!
Cu toate astea, entuziasmul meu o cucerește! Aude povești despre pinguini, un iglu – două, trei… oameni de zăpadă și brazi ninși. E fascinată, iar drumul în mașină – din Alexandru, până la Centrul Comercial Felicia – i se pare o veșnicie!

Aceasta este povestea zilei de ieri, înainte de a se deschide, oficial, sezonul nămeților la Felicia! Am fost acolo, printre primii fani ai unei ierni în toiul verii! Locul acela minunat, amenajat în parcarea centrului, nu era terminat până în cel mai mic detaliu. Cu toate acestea, încă de pe atunci – era așa: minunat!

Maria alerga înnebunită. Se oprea, îmi arăta un pinguin, apoi altul și altul! A văzut toboganul, dar și trenulețul înghețat. Totul părea desprins din cărțile de basme! A fost înțelegătoare, draga de ea – și n-a tras prea tare de garduri. I-a plăcut și doar să privească! Însă, ce grozăvie va fi acolo, atunci când vom merge la joacă!

Astăzi, s-a pus vara pe pauză! De astăzi, oameni mici și oameni mari au putut intra în părculețul de la Felicia!  Până pe 19 august, acolo, în parcare, ne așteaptă sute de premii și de surprize răcoroase. Ideea mi se pare fantastică și cred că va prinde foarte bine la public! E un mod deosebit de a-ți face clienții să zâmbească, să fie luați prin surprindere într-un mod cât mai plăcut!
Astăzi nu am ajuns, dar ne-am delectat cu poze nou-nouțe, cu întreaga operă – finalizată. Mâine, orice ar fi, nu mai scap! Mami, mergem la zăpadă? Logic – cam asta este întrebarea cel mai des utilizată în ultimele 24 de ore! 🙂 Mergem! Iar promisiunea e sfântă! Am, așa, o vagă impresie, că până pe 19 august, locul nostru de joacă se va muta în parcarea de la Felicia!

Nebunieeee! 🙂 O nebunie tare faină! E vară, vară – e soare-afară! O-o-o-oooo, la Felicia e iarnaaaa! Festivalul Zăpezii garantează distracție maximă și nămeți de reduceri!
Hai să facem o bulgăreală la Felicia! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *