Competiţii

Ignat Day – taie preţurile şi porcul!

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun. Mulţi dintre noi nici porc nu am tăiat, nici toate cumpărăturile-cadou nu le-am făcut, nici cu bani prea mulţi nu ne lăudăm.

În acest context, pică mănuşă un eveniment 99% românesc! La MarketOnline ne putem bucura de Ignat Day! Asta înseamnă că, astăzi, preţurile la electronice vor fi reduse cu până la 50%. Ignat Day este un fel de Black Friday, cu un porc în plus! Adică… unul dintre cei care ne vom face azi cumpărăturile de pe MarketOnline va câştiga şi un premiu inedit, pe Ghiţă -viu sau gata aranjat, după cum va dori.

Aşadar… se taie porcul şi preţul la toate categoriile de produse! Asta nu e ofertă de refuzat, când bradul e deja făcut, Moş Crăciun bate la uşă, iar tolba lui e cam goală! Ideea celor de la MarketOnline.ro mi se pare genială! Deja am pus ochii şi cardul pe nişte cadouri care vor face sărbătorile mai frumoase celor dragi! Celor dragi – dar şi mie, pentru că nici eu nu mă dau în lături de la produse elecronice de calitate, de la preţuri decente şi de la Ignat Day!

În stilul ăsta, tind să spun că mi-aş dori să se taie porcul măcar o dată pe lună! Totuşi, mă mulţumesc. deocamdată, cu ziua de astăzi.Tăierea preţurilor va începe, conform tradiţiei, în zorii zilei de 20 decembrie şi nu se va termina dimineaţa, ci doar la lăsarea întunericului!

Happy Ignat Day!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *