Cum ajunge porcul… carne
Pentru că în neamul lui Pintilie nu se taie porcul la Ignat – mai corect spus, de ziua Sfântului Ignatie Teoforul… grohăitorul a fost sacrificat încă de joi. N-avea cum să scape, bietul, pentru că, aşa cum spuneam şi cu altă ocazie, doar oamenii-porci pot să-şi mai facă, în această perioadă, planuri pentru revelion.
Nu ştiu dacă, asemenea lui Prikoke, şi Ghiţă a lui Pintilie a fost sfătuit să fugă. Cert este că n-a făcut-o… Prin urmare, au rezultat următoarele poze:
N-am fost prezentă la momentul sacrificării şi nu pot spune că regret prea tare. Pentru că, da, îmi este milă de animale. Totuşi, asta nu mă transformă într-un vegetarian.
Aşa că, înainte de a începe să deplângeţi porcul, poate că e mai bine să citiţi ce-am scris, la un Paşte, despre miei. Şi despre oameni. Este echivalentul a ceea ce se întâmplă acum, la Crăciun. Până la urmă… şi ipocrizia unora dintre noi este aceeaşi.
4 Comments
relansat
Pacat ca nu ai fost prezenta in momentul sacrificarii. Un filmulet ar fi fost si mai sugestiv :))
anda_elena
Lol! Ai confundat site-urile! 🙂 Alea super însângerate şi cu filmuleţe sugestive sunt mai încolo, pe la alţii!
Eu, până şi la poze am făcut selecţie.
Gabi Rotaru
Mi s-a facut dor de-o tuica buna cu soric proaspat.
P.S. Eu as zice ca majoritatea au ajuns vegetarieni fiind preocupati de propria sanatate, nu neaparat din mila de animale.
anda_elena
Tu şi poftele! Se cunoaşte că eşti gravid! 🙂
Răspuns pentru P.S.: Lasă-mă să mă îndoiesc de faptul că, mânncată cu moderaţie, carnea face rău la sănătate.
Şi un sac de roşii, dacă-l mănânci la o masă, ţi se apleacă. Deci e vorba de un simţ al măsurii în toate.