Hopa tropa prin oraş

Urmările majore ale unui accident minor

În această după-amiază am fost martora unui accident minor, în Alexandru – zona Minerva. Şoferul unei dube a ciocnit, din spate, un Fiat Punto.

Ce s-a întâmplat după, a provocat mai multă gălăgie decât accidentul în sine. Şoferul-victimă a coborât din maşină urlând, înjurând, sărind ca un descreierat în mijlocul străzii. A dat doi pumni în geamul dubei şi nişte picioare în portieră. A deschis portbagajul – de unde nici nu credeam că nu scoate o bâtă. Surprinzător, doar a aruncat numărul, care căzuse de la impact. O femeie, prietenă de-a lui, urla şi ea. Şoferul dubei şi-a recunoscut vina, dar nu a coborât din maşină. Cea mai înţeleaptă alegere – pe bune! A comunicat cu nenea cel nervos prin geam şi au plecat, într-un final, să declare accidentul.

Ştiu, din proprie experienţă, că nu e deloc plăcut să fii pupat în fund de alţii. Oricât de banal e accidentul şi chiar dacă tu nu scoţi, în principiu, niciun ban din buzunar, umblătura e multă, iar timpul petrecut fără maşină poate da anumite planuri peste cap. Cu toate acestea, după ce s-a întâmplat un buf, faptul e deja consumat.

Să te cerţi ca la uşa cortului, să te iei la bătaie şi să-ţi ieşi din minţi… sunt apucături care mă cam depăşesc. Şi, totuşi, trebuie să fiu pregătită, în orice moment, să le fac faţă…

2 Comments

  • irina pavel

    eu am patit-o..:D..vina a fost a mea dar nu s-a intamplat decat sa ii infund un pic o aripa..nici vopseaua nu i-am luat-o.Ceva k in palma..a fost adancitura din aripa.A urlat nenea de am zis ca m-am suit pe el!!

    • Bogdan

      Si eu am patit, tot asa din vina mea… Insa la Loganul pe care l-am pupat in spate nu s-a intamplat aproape nimic, doar numarul cazut… Omul a fost calm, linistit, a vorbit frumos si civilizat, i- am luat rama de numar si asta a fost…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *