Publicitare

Câştigi spaţiu, iei valoare!

Încă de dinainte de a se naşte Maria, am început să reorganizăm spaţiul din casă şi, mai ales din camera noastră. A trebuit să facem loc, pe rând, la pătuţ, lădiţe cu jucării, cărucior, tricicletă, păpuşi aruncate peste tot şi chiar maşinuţe, Nu ştiu dacă am reuşit, cu adevărat, să eliberăm ceva din unghere sau dacă doar ne-am obişnuit să le vedem pe toate vraişte :). În fine…

Cel mai mult am suferit atunci când am renunţat la biroul meu uriaş, cu dulăpior şi sertare, cu loc de bibliotecă la spate şi cu spaţiu suficient, cât să-mi încapă desktop-ul, plus toate neamurile lui. Am renunţat la birou şi m-am ales cu o măsuţă din aia, specială de calculator, plăpândă şi înghesuită de hârtii, pixuri, biberoane, stlicluţe de fier, calciu şi D3. Sincer, îmi vine să mă descotorosesc şi de ea… Nu e un loc de recreere, ci o simplă şi încărcată etajeră. Mai mult decât atât, acum îmi vine să arunc ŞI calculatorul! E prea mare, prea bătrân, prea prăfuit.

Cum nu vreau şi nu pot să mă las de butonat, am început să caut variante alternative. Aşa am ajuns în magazinul online Mediadot.ro. Am rămas plăcut surprinsă de prezentarea ofertelor, de calitate şi de preţuri. Am căutat un laptop şi intrat la secţiunea Packard Bell. Uuu, ţin’te bine, că mă fac şi eu cu o jucărie nouă!


Cred că modelul ăsta, super performant şi foarte finuţ este, cu adevărat, alternativa! Detaliile tehnice sunt îmbinate perfect cu necesităţile casei! Are procesor Intel Core i5, capacitate HDD – 500 GB, memorie RAM standard – 6144 MB! Nu ocupă mult spaţiu, poate fi mutat dintr-o cameră în alta, ba chiar poate fi luat şi în plimbări! Eu zic că e o ocazie deosebită, pentru mine, să mă răsfăţ! Maria e de acord. Ea primeşte zilnic daruri – merit şi eu un lucru bun, de valoare!

Nu-mi spune, dar mai e ceva. Creşte. Văzând cu ochii! În curând, va vrea chiar ea să deţină un Packard Bell EasyNote TS11! Şi, cum se poate mai simplu, decât să-l împrumute definitiv de la mami?! 🙂

2 Comments

  • Carmen

    As putea sa-ti dau o sugerstie in a utiliza eficient spatiul: creaza-ti o etajera suspendata ca Maria sa nu poata ajunge la ea si trage ce se afla pe acolo.O amplasezi pe perete in partea superioara, iar jos poate fi organizat „coltul Mariei”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *