Competiţii

09. Aventuria vieţii noastre

Anul acesta, se împlinesc zece ani de când am terminat liceul. Nu ştiu cum a zburat timpul, dar ştiu că vreau să fac din aniversarea asta un moment de neuitat! M-am oferit să mă implic în organizare. Nu e treabă uşoară, dar va fi o plăcere.  Mai ales că am stabilit, de comun acord, că petrecerea va dura aproape cât în poveşti – un week-end întreg!

În căutare de idei pentru marea aventură, am dat peste Aventuria! Nici că se putea ceva mai potrivit! Am fost, mereu, tineri cu sportul în sânge şi cu poftă de adrenalină. Faptul că avem, acum, zece ani în plus, familie, copii, responsabilităţi mai mici sau mai mari… ăsta nu e un impediment. Din contra! Ni se oferă ocazia să ne încărcăm bateriile şi să ne redescoperim! Să evadăm puţin de acasă şi să fim doar noi, colegii, ca-n anii de liceu!

Propunerea Aventuria a fost primită cu aplauze şi cu planuri mari. Chiar dacă nu ne putem îndepărta prea mult de Iaşi, petrecerea e garantată! În apropierea oraşului şi, totuşi, departe de agitaţia lui, se află baza de agrement Ezăreni. Un lac de acumulare şi împrejurimi de vis, fac din locaţia aleasă o minunăţie!
Acolo vom merge cu biciclete, caiace şi cu multă poftă de viaţă! Pofta de viaţă vine de la noi. Bicicletele şi caiacele vor fi închiriate de pe Aventuria.ro. 20 dintre nebuni vor merge până la destinaţie direct pe bicicletă, iar opt, mai cuminţi, vor veni în două maşini. Nu-i problemă, vor avea şi ei ce pedala! Vor monta în spatele fiecărei maşini, pe un suport special, câte patru biciclete. Vor aduce şi caiacele, plus bagajele noastre. Unde vor mai încăpea şi hainele? Simplu! În cutiile de portbagaj Atlantis 780, volum 480 litri, lungime interioară 185 cm.

Cu adevărat, Aventuria este cel mai complex centru de închiriere şi vânzări echipament sportiv, cu soluţii de transport incluse! Are o bază materială de închiriere de peste 50.000 de euro şi mai mult de 3.000 de produse disponibile în magazinul online.
Cu adevărat, Aventuria m-a sprijinit şi chiar mi-a oferit idei noi de petrecere a timpului la Ezăreni! Pe lângă masa festivă, focul de tabăra, gratare, concursuri de karaoke, poveşti din liceu şi dezvăluiri spumoase din viaţa de adult, vom face plimbări cu bicicleta şi concursuri pe lac!
Ne vom întoarce, apoi, din aventuria vieţii noastre şi, cu siguranţă ne vom dori să repetăm bucuria, în fiecare an. Logic, alături de Aventuria.ro!

[Postarea de faţă este a noua scriere din competiţia SuperBlog 2011.]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *