Verde...

Un program special pentru dimineata de sambata

Pana acum, l-am sustinut pe Marius Sescu in competitia intitulata Expeditia Verde. Il sustin in continuare, dar sunt pe cale sa dau cu bata in balta… Maine are nevoie si de ajutorul meu, dar eu trebuie sa plec in aceasta dupa-amiaza din localitate.

Poate ca, macar unul dintre voi, cei care cititi, daca sunteti din Iasi, aveti dimineata de maine libera si vreti sa faceti ceva inedit – reusiti sa-l bucurati si sa-l ajutati pe Marius!

Etapa a treia, cea in care ne aflam acum – se pare ca este si cea mai dificila, pentru ca presupune munca in echipa… Adunarea unei echipe de oameni care sa renunte la cateva ore pentru o cauza ECOnobila.
Maine dimineata se va carta zona Aeroport-Ciric. Cartarea presupune notarea si inventarierea gramezilor de gunoi din zona respectiva, pentru ca, intr-un viitor apropiat, aceasta sa fie si curatata.
Nu te vei murdari pe maini – dar vei petrece cateva ore in aer liber si vei face miscare.
Plecarea spre Ciric se va face la ora 10, din parcarea Romtelecom. Daca ai masina, perfect. Daca nu, nu-i bai! Se va gasi un loc si pentru tine in masina cuiva. Daca ai telefon cu GPS e super, daca ai un aparat foto bun, la fel. Daca nu ai nici de unele – e suficient sa fii tu!

Vrei sa-l ajuti pe Marius? Inscrie-te aici cu un comentariu si anunta-ti prezenta. Il ajuti pe Marius? Ma ajuti si pe mine! Ma ajuti sa-mi spal rusinea! Multumesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *