Hopa tropa prin oraş,  Pentru minte

Parcare cu surprize

Ne aflam pe o strada cu parcare. Nas in nas cu parcarea e un maidan folosit – tot ca parcare. Mai nou, maidanul e periat si aranjat frumos, pentru a deveni o noua, mare si adevarata parcare.
Ati inteles, da? Astazi vorbim despre parcare! In acest context, imi explica si mie cineva pentru ce a fost plantat, acum vreo doua zile, urmatorul semn???

Exact… orpirea interzisa! Hmm?! Mi-e interzis sa opresc in… parcare? Ca, la stationat – nici nu indraznesc sa mai visez!…

Alte surprize in parcare:
*** Dorel si ceilalti
*** Hora Unirii in parcare

Update: Astazi, 20 iunie, a aparut o placuta sub indicator – pe care scrie : Intrare in parcare. Da. Recunosc. E mult mai ok. Dar, nu ok de tot. Imi mentin ideea din postare si, mai apoi, din comentarii: semnul de oprire interzisa si ideea de parcare nu se prea pupa.

6 Comments

  • Anonymous

    Acolo unde e semnul e si intrarea in asa zisa parcare, iar din pacate multi sunt cei ce parcheaza in fata semnului deci ocupa intrarea….

  • anda_elena

    @Anonim: Pana acum si chiar si acum – intrarea se face pe trotuar, pe langa blocuri.
    O intrare normala in parcare ar fi super – dar ar trebui marcata si semnalizata corespunzator.

    "Oprire interzisa" nu se respecta numai si numai in dreptul indicatorului, ci in intreaga zona. Deci – tot n-au scuza aia care l-au plantat…

  • Anonymous

    Indicatorul, ai dreptate, nu isi are rostul acolo, dar …. Se intra pe trotuar in parcare tocmai ca exista multi "soferi" care parcheaza de dragul de a parca. Nu e cea mai buna solutie aleasa, dar poate le pune totusi un semn de intrebare tuturor ca nu ar trebui sa mai parcheze pe locul acela (slabe sanse sa tina cont cineva).

  • anda_elena

    Daca in locul indicatorului "oprire interzisa" se scria pe o tabla – "Nu ocupati! Zona de acces in parcare!"(sau ceva de genul) erau mai multe sanse sa nu se parcheze acolo.
    Zic si eu…

    Oricum, si trotuarul a fost, de multe ori, blocat – si, sa vezi ce bucurie, cand trebuie sa pleci la 6 dimineata si n-ai pe unde sa iesi… 😀 Da, da… din experienta proprie 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *