Pentru minte,  Te-Ve(de)

Astazi m-am trezit cu silicoane

Nu in sani, ci in ochi!
Lumea e invadata de silicoane! Devin confuza.

Nu mai stiu care e normalul si care e anormalul. Unde e limita dintre frustrare si obsesie. Dintre placerea de a te privi intr-o oglinda si dorinta de a-ti creste numarul la sutien, ca sa fii si tu mare-n ceva.
In 80% dintre cazuri, principalul motiv e: „Voiam sa port si eu o rochie cu spatele gol si nu puteam!”. Pai… daca acum ti-ai pus silicoane, ti-ai dat jos si parul de pe spate ca sa poti purta acea rochie? Dar la celulita? La celulita cum ai renuntat? Aaa… nu ai renuntat… erati prea bune prietene… Iar colaceii tin de cald… inteleg!
Nu-i nimic, daca acum ti-ai pus doua tzatze cat doua galeti vei lua ochii la spectatori si restul defectelor vor fi trecute cu vederea! Daca nu esti vedeta, sigur vei deveni! Iar daca erai deja, aparatele de fotografiat si camerele de filmat se vor mai ocupa de tine cateva saptamani! Curata afacere!Nu, nu mi-s acri stugurii. Ma simt bine in pielea mea. Cu toate bunele si cu toate relele mele. Doar ca m-am saturat de cauciucuri si de frumusete artificiala. M-am saturat de cele care isi pun silicoane doar ca sa anunte a doua zi, cu surle si trambite, fericitul eveniment: „S-au mai nascut doua baloane!”.
Inainte, lui Mos Craciun i se cereau, timid, cateva portocale. Acum tot portocale cer fetitele, dar din acelea, siliconate. Aruncati-va, sezonul cadourilor aduce 25% reducere!

Acest comentariu NU se adreseaza celor care tot ceea ce isi doresc e sa se simta bine in pielea lor si folosesc siliconul cu bun simt.

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *