Poc-poc!

In general, pe unde intri, nu ai voie cu inghetata, produse de patiserie, role sau animale de companie. Dar Interzis accesul cu arme n-am mai vazut pana acum! Se pune faptul ca interdictia este afisata la o banca? Si care e diferenta fata de o alimentara sau un mall?

S-ar putea să-ţi placă şi...

6 comentarii

  1. Pai la banci se pune din urmatorul motiv: pentru ca sa avertizeze ca simpla prezenta a unei arme intr-o banca poate indreptati agentul de securitate sa sune alarma si sa te retina. Altfel spus numai agentii de paza ai institutiei si politia au voie sa poarte arma la intrarea intr-o banca. Iar daca sunt banci unde nu este afisat semnul este o greseala de semnalistica a bancii.
    De ce se afiseaza in banca? Pentru ca sunt mai multe sanse sa intre cineva intr-o banca cu o arma decat intr-un mall.

  2. Simpla prezenta cu o arma in orice loc poate indreptati o stare de isterie. Si duce la retinerea posesorului (sau nu).
    E adevarat ca sunt sanse sa apara unul cu puscociul in banca – dar nu mai multe decat in alta parte (la o benzinarie, de exemplu).
    S-a cam dus moda jafurilor cu arma in banci. Acum se foloseste tehnologia moderna. E cu mai putina curgere de sange si cu infinit mai multa curgere de bani!
    In plus, banca oricum e mult mai pazita decat o alimentara sau un mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *