Uncategorized

Cateva secvente din ziua de astazi…

* In autobuzul 28 se suie o femeie cu un copil in brate. Imediat, se elibereaza un loc pentru ea. Din spate, peste capul meu, sare o sacosa. O batranica se lupta prin multime ca sa ajunga la plasa care ocupase deja scaunul. E locul meu!

* In acelasi autobuz 28. Apare controlorul. Doi baieti, asezati mai in spate, n-au bilet. Controlorul verifica mai departe si pana la statia urmatoare ajunge in fata. Se uita la baieti si le face semn sa coboare. Baietii coboara. In secunda urmatoare, ei se urca din nou si autobuzul porneste.

* Ajung intr-o scoala cu pretentii de… scoala. Ma intampina o tanti, intr-o limba super moldoveneasca: Tu ci mai vrei?!

4 Comments

  • anda_elena

    🙂 Dupa ce a constatat ca astia doi nu au bilet, controlorul s-a dus sa verifice mai departe in autobuz. Cand am ajuns in urmatoarea statie, baietii erau in spate – controlorul in fata. S-a uitat la ei, le-a facut semn sa coboare ca sa-i duca la sectie/ sau sa le dea amenda pe loc… ceva de genul. Baietii s-au prefacut a fi ascultatori si au coborat. Controlorul a coborat si el, prin fata. Intre timp, autobuzul dadea semne ca pleaca din statie. Asa ca, pana sa faca nenea controlorul pasi pe langa autobuz, ei, tzusti, au sarit inapoi in 28 si dusi au fost!

  • QuadroQ

    dar de ce nu dai numele scolii cu pricina ? sa stim si noi ? 😀

    PS babele de autobuz sunt o specie aparte. am renuntat demult la ceea ce se numeste bun simt in ceea ce le priveste

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *