Uncategorized

Sarbatoarea sufletului romanesc

!!! SOFIA VICOVEANCA, Orchestra Hora a Palatului Copiilor si un grup coral condus de dirijor Daniela Dorosinca vor canta si va vor incanta!!!!

Cand?
Joi, 2 iulie, la ora 18.00.

Unde?
La Centrul Providenta – Soseaua Nicolina, nr. 115 (capat CUG).

Cu ce pret?
GRATIS!

Cu ce ocazie?
Cu ocazia hramului Parohiei Binecredinciosul Stefan cel Mare si Sfant – zona Podu Ros, strada Aleea Rozelor, nr. 7C (langa Colegiul National Emil Racovita). Pe langa programul liturgic care va avea loc la biserica, spectacolul Sarbatoarea sufletului romanesc de la Providenta va oferi publicului un cadou de neuitat! 1.000 de oameni – bunici, parinti, tineri, copii – sunt asteptati sa se veseleasca impreuna!

Care este programul liturgic?
Pe 1 iulie, la ora 17.00, in biserica Binecredinciosul Stefan cel Mare si Sfant va avea loc slujba Vecerniei si a Litiei, la care va participa Inaltpreasfintitul Parinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.
In dimineata zilei de 2 iulie, de la ora 7.30, se vor oficia Utrenia, Acatistul Sfantului Voievod Stefan cel Mare si Sfanta Liturghie.

Asa, si?
Anuntati-va prietenii! Veniti sa ne rugam impreuna la biserica! Veniti sa si petrecem impreuna si s-o ascultam pe SOFIA VICOVEANCA & Co la Centrul Providenta! Nu uitati! INTRAREA LIBERA!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *