Doxologia,  Pentru minte,  Pentru suflet,  Şcoala părinţilor

În dialog cu George Ogăraru: „Normalitatea în zilele noastre – ceva destul de rar promovat”

În martie 2019, am stat de vorbă cu Andreea – soția lui George Ogăraru. Apoi, la cumpăna dintre ani, am avut onoarea de a-l cunoaște și intervieva pe Mihai Neșu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui George Ogăraru.

Și i-am zis atunci lui George, la Oradea: Să știi că numai tu lipsești din schema asta minunată. Mi-aș dori tare mult să accepți invitația de a purta un dialog sub reflectoarele Doxologia Media.  De fapt, mint. Asta am gândit să-i spun. Și am primit acceptul încă de la primele cuvinte! Fapt care… paf!, m-a lăsat complet fără cuvinte.

interviu Doxologia - Anda Elena Pintilie - George Ogararu

Eu știu că oamenii mari și importanți sunt și deștepți, și prietenoși, și comunicativi. Așa că, teoretic, nu aveau de ce să mă uimească

acceptul și disponibilitatea la dialog ale lui George Ogăraru!

Și, totuși,  spontaneitatea, simplitatea, naturalețea, normalitatea – au fost peste toate așteptările!

Nu la mult timp după vorbe au urmat, concret, faptele. Venit la Iași în interes personal, George Ogăraru și-a făcut loc în agendă și pentru echipa Doxologia! I-am mulțumit din suflet atunci și-i mulțumesc și acum!

Ca o chestiune din culise… zâmbesc când mă uit la interviu și observ potrivirea în alegerea hainelor. Până în dimineața aceea nu știam cum să mă îmbrac, dacă să iau o rochie sau blugi sau o ținută mai nu știu cum… Și, într-un final, m-am prezentat așa cum mă vedeți. Apoi, când l-am întâlnit pe George și am văzut că are pulover din același material cu al meu – el albastru, eu verde – și că amândoi avem pantalonii gri am căscat ochii mari, mari și-am fost sigură că, da, totul va merge ca pe roate! 🙂

Îndrăznesc să zic că așa s-a și întâmplat! Interviul a fost publicat pe Doxologia în martie 2020, iar eu vi-l aduc în atenție acum, pe blog. Cu aceeași bucurie de parcă l-aș asculta întâia dată!

Vă invit cu drag să-mi veniți alături și să-l cunoașteți și mai bine pe George Ogăraru – într-un dialog despre pasiune, muncă și succes, despre viața de familie, despre credință și prietenie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *