OAMENI - în fiecare zi

Să-i spunem La mulți ani lui Dimitrie!

Acum aproape două luni era ziua mea. Zi pe care, în general, o ocolesc în online. Anul acesta am fost… punctuală! Am anunțat că am împlinit 36 de ani și am îndrăznit să procedez altfel decât de obicei, pentru a sugera modul în care prietenii au putut să-mi facă un cadou minunat.

Un cadou în valoare de… 10 lei! Eu atât am cerut. Deoarece cred sincer în puterea echipei și în puterea banului mic – care poate face o mulțime de fapte bune și mari!

Dimitrie și Bianca Maria Nastase - Divanul Roz
Dimitrie și mama lui, Bianca-Maria Năstase – Divanul Roz

Mulți prieteni mi-au făcut atunci cadoul cel minunat! Sunt recunoscătoare! Și tot atunci au existat prieteni care, din binecuvântate pricini, mi-au spus că nu pot face transferul, dar că mă roagă să le mai amintesc de Dimitrie – băiatul în contul căruia aveau să ajungă banii. Și ce ocazie mai bună ar fi să-l readuc în centru atenției pe Dimitrie dacă nu astăzi, în ziua Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir?

Haideți să-i spunem La mulți ani lui Dimitrie! Cu gândul, cu o rugăciune și, dacă se poate, cu fapta! Cu 10 lei sau cu mai mult, cu cât poate și simte fiecare! Haideți să ne unim într-o faptă bună în care nevoia este continuă, în care tratamentele nu vindecă complet… dar atenuează mult din suferință!

***

Dimitrie urmează periodic programe de recuperare. Este un adolescent minunat și puternic, un exemplu fantastic de bucurie trăită în suferință, o lecție pentru viața și sănătatea noastră… pe care nu le apreciem, de care prea rar suntem recunoscători…

Cazul lui Dimitrie este, din păcate, cât se poate de real. Mama lui e femeia puternică și luptătoare Bianca-Maria Nastase, iar pagina lor în care aflați mereu detalii actualizate despre starea de sănătate, despre terapii, bucurii și tristeți este Divanul Roz.

Pentru a afla un pic mai în amănunt povestea lor, vă invit cu toată emoția și cu toată inima să citiți reportajul Nicoletei Bunduc, O iubire dincolo de moarte”.

***

Datele contului în care puteți să-i spuneți La mulți ani lui Dimitrie sunt:

ASOCIATIA DIVANUL ROZ

CUI: 33249440

IBAN: RO96BTRLRONCRT0253223801

Cont EURO: RO19BTRLEURCRT0253223802, cod swift: BTRLRO22ISA

Banca Transilvania

***

Haideți să ne unim în fapte de… 10 lei! O sumă care nu sărăcește pe nimeni – dar care, multiplicată, poate avea o forță fantastică!

Vă mulțumesc, oameni buni! Pentru tot!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *