Din online

11 ani. Ziua cititorilor în Pietre!

În ultimul an, am avut mai multe pauze și câteva tentative de a închide blogul. Nu m-a lăsat inima să acționez din impuls așa că, iată, cele Șapte pietre au apucat ziua de astăzi, când aniversează… 11 ani! 🙂

Nu vă povestesc gândurile astea ca să spuneți: „Vai, nuuu! Dar e atât de minunat blogul! Nu-l închide…” – și alte asemenea. Vi le spun pentru că ele au existat și pentru că blogul nu mai e demult doar locul meu, ci e locul pe care îl împart în bucurii și-n tristeți cu mulți dintre voi.

E un spațiu în care mă simt bine și în care mi-am oferit bucățele importante de suflet. E un spațiu în care am tastat cu gura până la urechi sau înecată în lacrimi. E un loc de glume, de haz de necaz, de banalități – dar și de seriozități. Pe mine scrisul mă bucură și mă vindecă, mă ridică din multe și mă face… vie. În același timp, însă, anul acesta, în multe situații mi s-a părut că nu mai am ce spune, că nu mai am rost în a spune, că-i mai bine în tăcere. Mult mai bine.

Mi-am dat seama că cel mai firesc este să-mi respect toate stările și să trec prin ele. Și să văd ce se mai întâmplă mâine, când mâine va deveni azi.

Iar azi e rost de La mulți ani pentru voi, cititori în pietre! Pentru cei care vă faceți timp să mai pășiți pe aici, să citiți noutățile, dar și texte mai de demult, scoase la lumină în diverse contexte. E rost de La mulți ani pentru voi, cei care îmi scrieți în privat, povestindu-mi bucurii, doruri și dureri în care vă regăsiți și care vă dau un strop de energie pentru a merge mai departe.

Mesaj de La multi ani

Fără de voi, probabil că blogul nu rezista nici 11 zile, d’apoi 11 ani! 🙂 Vă mulțumesc pentru prietenie, pentru complicitate, pentru împreună-lucrare! Bucurați-vă de aici și acum, de cuvinte, dar și de liniștea ce însoțește tăcerea! Fiți chibzuiți și treceți tot ceea ce citiți prin filtrul vostru, înțelegeți mesajele din spatele mesajelor și nu luați nimic de bun, nedigerat – nici de la mine, nici de la alții! Petreceți-vă timpul cu folos și bucurați-vă de-o lectură bună pe telefon, dar și de un stat ochi în ochi cu cei dragi!

Cele Șapte pietre vă îmbrățișează de 11 ori și de mai mult de-atât! Și eu la fel! La mulți ani!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *