Din online,  Şcoala părinţilor

Concurs de 1 Iunie: câștigă o… Călătorie în Țara Prăjiturilor! :)

Mariei îi plac mult cărțile. Îi place să-i citesc, să-i recitesc, îi place să-și citească, să recitească! Timpul nostru de lectură este întotdeauna un timp de bucurie. Printre bucuriile sale și-ale mele se numără și „Călătorie în Țara Prăjiturilor”, de Gabriel Poenaru – carte apărută la Editura Doxologia. Urmează să o prezint cândva, în #studiouldinmatiz. Însă, până atunci, urmează să mai aducem lectură dulce și bucurie și într-o altă casă!

Căci prietenii de la Editura Doxologia mi-au oferit un exemplar special pentru Ziua Copilului, pentru un cititor de Șapte pietre!

Calatorie in Tara Prajiturilor - Gabriel Poenaru - Editura Doxologia - coperta

Mara – fetița care vede din balconul casei sale până spre Țara Prăjiturilor – are talentul de a deveni, pe loc, prietena oricărui copil care începe să răsfoiască minunata carte! În 115 pagini sunt descrise cu umor și cu tâlc o mulțime de aventuri și de personaje care fac de poveste drumul spre Țara despre care adulții spun, din păcate, că nu există… Lectura e cu adevărat captivantă, iar ilustrațiile de care același Gabriel Poenaru se face „răspunzător” sunt, ca întotdeauna, foarte, foarte frumoase!

Calatorie in Tara Prajiturilor - Gabriel Poenaru - Editura Doxologia - ilustratii

Calatorie in Tara Prajiturilor - Gabriel Poenaru - Editura Doxologia - ilustratii + scris

Așadar, te invit la concurs! Pentru copilul tău/ copiii tăi sau pentru un alt copil drag poți câștiga, pe 1 Iunie, cartea „Călătorie în Țara Prăjiturilor”! Ce trebuie să faci? E simplu! Până pe 31 mai, la miezul nopții, scrie aici, la finalul postării, un comentariu. O dedicație mai lungă sau mai scurtă, cum vrei tu să fie, pentru un copil. Pentru copilul care va primi această carte, dacă tu vei fi câștigător!

Opțional – poți da like paginilor de facebook Editura Doxologia și Șapte pietre – blogul unei Anda Elena. La fel de opțional, dar de dorit, la final câștigătorul va putea face o poză cărții, cu tag spre noi, pentru a se „lăuda” cu premiul! 🙂

Te rog să-ți scrii numele întreg sau măcar prenumele și să lași o adresă de mail validă, ca să te pot contacta dacă ai câștigat! Poți participa indiferent de colțul de lume în care te afli – dar premiul se va oferi personal (dacă rămâne în Iași ori dacă ajungi tu prin Iași) sau va fi trimis prin curier – numai pe teritoriul României.

Hai, că nu-i greu! E cu dedicații de suflet și cu lectură, cu dulce și cu daruri! Alături de Maria, prin tragere la sorți, pe 1 Iunie vom afla cine primește biletul pentru o… „Călătorie în Țara Prăjiturilor”! 

32 Comments

  • Aurelia N

    Le doresc copiilor mei, și nu numai alor mei, să își păstreze naivitatea, voișia și sufletul pur al copilăriei toată viața!

  • Ceausescu Madalina

    Dragul meu baiat, imi doresc ca pasiunea pentru carti sa nu se piarda, sa ramai vesel, cu prieteni buni langa tine ca sufletul tau frumos.
    Copilarie frumoasa!

  • Irina Nichifiriuc

    Dragii mei,
    Vă doresc să călătoriți prin viață ca prin tărâmul prăjiturilor! Să savurați copilăria și celelalte etape din viață și să îndulciți cu iubirea voastră pe cei care vă înconjoară!

    Vă iubesc,
    Mama

  • Madalina Lupu

    Pentru Maria cea vesela si frumoasa, care abia asteapta sa-i citeasca cele mai interesante povesti verisoarei ei! 🙂

  • Mihaela S

    Pentru fiecare bucurie, pentru fiecare zambet si mai ales pentru fiecare imbratisare, mami va multumeste!
    La multi ani fetele mele!😘

  • Emanuela Aftimescu-Deleanu

    Dragul meu Andrei,
    Povestea vine, vine de departe plină cu magia și culoarea voioșiei tale. Hai să pornim împreună în această descoperire…
    Cu drag, mama

  • Irina P

    Pentru Serafim si Siluan cei scumpi si nazdravani , care sigur nu s-ar dezlipi de aceasta carte !
    Va imbratisez si va iubesc !

  • Ana Ropotoaia

    Pentru Sara, Sonia si Elena, 3 copii minunati care ma invata ce este viata si „cum sa ma fericesc de viata”, pentru mine si copilul in mine. La multi ani de 1 Iunie :)!

  • Anca Vasiliu

    Draga mea Anastasia, tu esti un copil minunat, un suflet frumos…sa ai incredere mereu in tine, in ceea ce simti, in ceea ce gandesti si in ceea ce faci…
    Te iubesc mult si iti voi fi aproape mereu…
    Mama

  • Stana

    Cea mai mare bogăție din lume sunteți voi, copii frumoși, iar prin râsul vostru, joaca voastră, simplitatea și inocența voastră, ne arătați zi de zi cât de minunată este viața, oferindu-ne alte trăiri, întâmplări, experiențe. Alături de voi, suntem iarăși copii…
    La mulți, suflete mici și minunate!

  • Veronica Cojocar

    Pentru Teodora mea cea indragostita de carti frumoase si pentru surioarele si fratiorii ei care abia asteapta sa li se citeasca o noua poveste ca sa se piarda in lumea lui „A fost odata ca niciodata…”
    Cu cel mai mare drag,
    Mama

  • Madalina

    Micul meu pitic, lasă-te purtat in lumea poveștilor și fa-ți o prăjitura pentru suflet, din fiecare poveste citită. Nimic tu te poarta in valuri mai plăcute in viața, decât lectura. Sper sa ai aceeași dragoste pt carti, pe care o am si eu. Cu drag, Mada.

  • MARIANA

    Copil drag,
    nu te cunosc dar stiu ca vei fi foarte bucuros sa primesti in dar aceasta carte magica.Deschide-o cu grija si fii pregatit sa pornesti o ,,Calatorie in Tara Prajiturilor,, E un loc minunat unde poti patrunde cu puterea gandului.Vei cunoaste noi prieteni ,si ma gandesc ca aici, printre atatea bunatati ,tot cu puterea gandului ,vei reusi sa depasesti momentele amare si vei uita de lacrimile sarate care ti_au siroit pe obraz!Atunci cand vei simti ca trebuie sa pornesti imaginar intr-o alta calatorie,cu ajutorul altei carti magice,daruieste aceasta cartealtui copil !
    Copil cu ochii tristi,dar cutezatori,iti doresc sa fii sanatos,sa fii mereu inconjurat de prieteni dragi si sa fii increzator in fortele tale .La multi ani siCalatorie placuta in Tara Prajiturilor!Te imbratisez cu drag ,oriunde si oricine ai fi!

  • Monica Batranu

    O carte este cadoul perfect, caci iti deschide poarta catre o noua lume! Sa fii mereu indragostit de carti si de magia lor!

  • Șuteu Cristina Ioana

    Cărțile mi-au făcut copilăria mai frumoasă. Chiar și acum sunt bucuria și momentul meu de relaxare și nu văd cum ar arăta viața fără ele.
    Copil frumos, fie ca această pasiune pentru lectură să fie și pentru tine bucurie și alinare sufletului tău! 📖📚💕

  • Popa Xenia

    Dragul nostru Luca, să fii mereu ghiduș cum ești acum, să te bucuri de viață și să fii fericit! Să crești mare, copil iubit!

  • Carmen

    Sophiei,copilului sensibil, talentat, pasionat de arta, cu drag! Si, poate ca intr-o zi vei fi tu insati autorul unei carti!

  • Sorana-Maria

    Sa cresti frumos, sanatos si credincios si sa ai darul de a indulci viata celor din jur prin prezenta ta, dragul meu Ioan-Nectarie!

  • Raluca

    Pentru Andreiul nostru drag, sa cresti mare si voinic, sa ai noroc in toate si iti mulțumim ca ne-ai ales sa-ti fim parinti!!!!

  • Zica

    Dragul meu baiat, iti ador inocenta si mi-as dori sa nu te grabesti sa cresti. Bucura-te de copilarie si de jucarii,de povesti si de prieteni. De cand ai venit pe lume am invatat ce inseamna sa fiu cu adevarat fericita. Pentru mine esti implinirea absoluta, esti perfectiunea si iubirea pura. Te iubesc enorm! Mama

  • Georgiana

    Dragii mei copii, va iubesc si va multumesc pentru ca ati venit pe lume! Domnul sa va binecuvinteze cu alese daruri, spre mantuiea voastra!

  • Rosu Gabriela

    Dragii mei copii
    Va ador și va iubesc mult si iti mulțumim ca ne-ai ales sa-ti fim parinti!!
    Sa fiți fericiți și voioși.
    Frumoși.
    La mulți ani copiilor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *