Publicitare

Un mărțișor din argint – cadoul ideal pentru femeile dragi din viața noastră

Nebunia acestei perioade este o nebunie… frumoasă. Nițel cheltuitoare, cu domni mai mult sau mai puțin stresați, cu doamne mai mult sau mai puțin pretențioase. Însă, cred că în toate se poate găsi un strop de echilibru și un motiv de bucurie, iar un mărțișor, o floare, un cadou de 8 Martie pot însemna mai mult decât o „amendă”.

Eu spun sincer că un buchet de ghiocei este suficient pentru a-mi face ziua mai frumoasă. Oricare zi. Inclusiv 8 Martie. Dar se mai întâmplă să ne dorim să oferim și altceva femeilor dragi din viața noastră. Iar în categoria acestora nu intră doar iubitele sau soțiile domnilor, ci și mamele, fiicele, surorile, prietenele, colegele noastre, ale tuturor. Căci și eu, femeie, am femei dragi în viața mea. Și dacă tot mergem pe sinceritate – la fel de sincer mărturisesc că-mi place mai mult să ofer cadouri, decât să primesc.

La ce mă gândesc, când am de făcut o surpriză cuiva, de 8 Martie? Păi, aș vrea ca darul să fie în egală măsură simbolic și de efect. Să nu mă dezechilibreze din punct de vedere financiar, dar nici să nu fie cumpărat doar că-i mai ieftin. Să fie finuț, simplu, să dureze în timp și să amintească de mine. Să fie ceva… care să semene cu un mărțișor, dar care să poată fi valabil oricând, nu doar în luna lui martie!

Pandantiv din argint 925 - corelle.ro

O bijuterie! O bijuterie din argint poate fi o opțiune în care cerințele mele de mai sus se pot împleti de minune! Sunt fană bijuterii argint 925 – și știu că un mărțișor din această categorie nu are cum să nu pice drag celor care îl primesc.

Logic, în funcție de buget, ne putem avânta spre tot felul de daruri din acestea – inele, coliere, broșe ori cercei. Dar eu asociez cel mai bine ideea de mărțișoare cu… pandantive argint! Prinse inițial pe ață cu fir alb-roșu, acestea vor putea să fie apoi un accesoriu de efect, pe parcursul întregului an.

Nu-i fain? Deci mărțișorul nu se strică, nu expiră, nu îngrașă, nici nu se ofilește! 🙂 El doar bucură! Și înfrumusețează! Și aduce aminte de noi – cei care l-am oferit. Puțin lucru?! Vom afla răspunsul… atunci când pandantivele ne vor zâmbi gingaș, de la gâtul persoanelor pe cere le iubim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *